...az si dieta z teba spravi cumel 👌🏻
Prikladat prikladat...uz nevie bez prsa zaspat. 3 mesiace som v noci nespala a to doslova. Kazdu hodinu hore a len na prsniku. Co som urobila zle? 🤦🏻♀️
To,ze si dovolila aby sa z teba stal cumel
Daj cumlík nech nemá z teba cumel. Už ma 3mesiace, už by to malo byť v pohode.
Nic. Mam 2 deti, obe som dojcila 2,5r roka. Kazde uplne inym sposobom. Starsi bol stale hladny, pravidelne som s tym chcela seknut. Pokazili sa mi zuby, vypadali mi vlasy, mlieko mi tieklo v noci po bruchu, inokedy som ho mala malo. Cumel odmietal. Vzdy som si povedala, do zajtra vydrzim. po 1/2r sa to ustalilo a dojcenie bola uplne skvela vec. Ziadne vyvaranie flias, jedlo a napoj bol vzdy pripraveny. Zaspaval na prsu, ale spal. Ked mal obdobie vzdoru, a nechcel posluchat, ponukla som mu prsnik a hned sa ukludnil. Hlavne v stresujucich chvilach to bola velka pomoc. Mladsia mala aj cumel, aj tak bola cele dni a noci na prsu. Ale uz som to brala lahsie. Bolo to skor casom otravne. Ked mala 2,5r povedala som jej, ze mliecko uz nie je a ani cumel. A bolo vyriesene. Moja rada. netrap sa. Ak mas silu vydrzat, vydrz. Ak nie, daj umele. Vyhody dojcenia su skvele. Ale netreba to silit.
Nuz, s prsnikom je to tak, ze je od hladu, smadu i jedu. Cize dieta si pokryva potrebu jedla a pitia, a zaroven i blizkosti a upokojenia. Cez den by s tym mohlo pomoct nosenie v satke. Moji sice zaspavali tiez na prse, ale tak, ze sa najedli a prespali dve - tri hodiny do dalsieho kojenia. Ak len dudle a netaha, tak skusit iny sposob uspavania v noci.
Kazde dieta ine, nie je to vobec tak. Mojho syna doteraz prikladam😃kedy chce, a normalne spi bez didky, aj vie fungovat cely den bez.
Nuž prikladala som a už 13mesačny chlapisko stále v noci aj 4-5krat na ciciku ,čo ti poviem 🙈🤷
Ale prikladať, prikladať znamená,že ak dieťa odmieta prsník alebo je málo mlieka,nevie chytiť prsník
Keď sa dieťa napapá tak nieje dôvod ho dávať nonstop na prsník