Prikladať a prikladať

18. okt 2022

...az si dieta z teba spravi cumel 👌🏻
Prikladat prikladat...uz nevie bez prsa zaspat. 3 mesiace som v noci nespala a to doslova. Kazdu hodinu hore a len na prsniku. Co som urobila zle? 🤦🏻‍♀️

glorikarebeka
18. okt 2022

Ale prikladať, prikladať znamená,že ak dieťa odmieta prsník alebo je málo mlieka,nevie chytiť prsník
Keď sa dieťa napapá tak nieje dôvod ho dávať nonstop na prsník

doriiis
18. okt 2022

To,ze si dovolila aby sa z teba stal cumel

evica17
18. okt 2022

Daj cumlík nech nemá z teba cumel. Už ma 3mesiace, už by to malo byť v pohode.

nique
18. okt 2022

Nic. Mam 2 deti, obe som dojcila 2,5r roka. Kazde uplne inym sposobom. Starsi bol stale hladny, pravidelne som s tym chcela seknut. Pokazili sa mi zuby, vypadali mi vlasy, mlieko mi tieklo v noci po bruchu, inokedy som ho mala malo. Cumel odmietal. Vzdy som si povedala, do zajtra vydrzim. po 1/2r sa to ustalilo a dojcenie bola uplne skvela vec. Ziadne vyvaranie flias, jedlo a napoj bol vzdy pripraveny. Zaspaval na prsu, ale spal. Ked mal obdobie vzdoru, a nechcel posluchat, ponukla som mu prsnik a hned sa ukludnil. Hlavne v stresujucich chvilach to bola velka pomoc. Mladsia mala aj cumel, aj tak bola cele dni a noci na prsu. Ale uz som to brala lahsie. Bolo to skor casom otravne. Ked mala 2,5r povedala som jej, ze mliecko uz nie je a ani cumel. A bolo vyriesene. Moja rada. netrap sa. Ak mas silu vydrzat, vydrz. Ak nie, daj umele. Vyhody dojcenia su skvele. Ale netreba to silit.

sojorez
18. okt 2022

Nuz, s prsnikom je to tak, ze je od hladu, smadu i jedu. Cize dieta si pokryva potrebu jedla a pitia, a zaroven i blizkosti a upokojenia. Cez den by s tym mohlo pomoct nosenie v satke. Moji sice zaspavali tiez na prse, ale tak, ze sa najedli a prespali dve - tri hodiny do dalsieho kojenia. Ak len dudle a netaha, tak skusit iny sposob uspavania v noci.

majlo1234
18. okt 2022

Kazde dieta ine, nie je to vobec tak. Mojho syna doteraz prikladam😃kedy chce, a normalne spi bez didky, aj vie fungovat cely den bez.

otvorena
21. okt 2022

Nuž prikladala som a už 13mesačny chlapisko stále v noci aj 4-5krat na ciciku ,čo ti poviem 🙈🤷