Ahojte , dcérka mala včera 2mes ... keď sa narodila mala 2390g a teraz dvoj mesačná ma 3900g čiže pribrala 1,4Kg za dva mesiace ... nieje to malo ? Pije niekedy menej niekedy viac ... mlieko mám dobre husté sladké ... jedine s čím mám problém , že večer keď je dlhšie hore tak si pyta piť častejšie a na ten záverečný predspankovy nakŕm mám už malo mlieka a musím to zachraňovať dennou odsatou dávkou . Máte to niektorá podobne ?
Ďakujem
@lola92 moje obe priberali cca 400 g/ mesiac, boli väčšie. Tvoja za chvíľku zdvojnásobí svoju pôrodnú hmotnosť, bežne sa tak stáva okolo pol roku dieťaťa. Môžeš byť spokojná.
Moja mala ako 3m2t 5000g a pôrodná váha 3100g... Dr. že je to v poriadku, nakoľko aj gény robia dosť
@lola92 moja mala.porodnu váhu 2650, potom dosť schudla a teraz v pondelok to bude 6 týždňov a ma okolo 3800, tiež vážime každý druhý deň pred kúpanim a keďže pribera som v klude, doktorka mi povedala, že minimálne by mala dať 100g za týždeň, ak nedá tak vtedy by bol problém, tak ze myslím že u vás to je tiež v poho 🙂
Moj maly mà 2m a 2t važi 7kg ked sa narodil mal 3.2kg je to papkoš 😊uz sa nepamatam kolko mala Natalie v tom veku ale 7 Mozno v pol roku a ine dievcatko malo 10kg a v roku obe 11kg, je to individualne. Kojiš aj v noci? Netreba važit tak často ja vazim zo zvedavosti raz za 2t a uplne staci raz za mesiac . Hlavne ked vidis očami ze babo je zdrave sookojne akčne tak sa pre vahu nemusis stresovat. Na zvysenie tvorby mlieka su dobre ovsene vlocky fenugreek vela vody a aj pocit pohody. A hlavne krmit na požiadanie.
Moje priberajú prvé mesiace po 1kg ale aj toto je dosť. 🙃
Priberá priebežne?či stojí s váhou?