Ahojte. Moj maly sa v noci budi asi kazde 2 hodiny. Dam mu napit mlieka a zaspi. Rano papa cerstve ovocie, na obed ma zeleninu s masom, olovrant mlieko, vecera kasa a druha vecera mlieko a zaspi. potom sa budi pravidelne na kojenie. Nedobieha v noci co cez den zameskal?? ma 7,5 mesiaca asi 10 kg a 74cm. nie je to vela? Dik za odpovede 🙂)
podla mna mate v pohode jedalnicek. to priberanie sa spomali ale ked mate vela kil posli nasmu krpcovi on ich potrebuje tintitko. to kojenie je skor o zvyku a ubezpeceni sa ze aha maminka je tu som v bezpeci.
No tak jo len sa mi zda ako maly spekacik. Inak aj jeho otec aj ja ked sme boli mimi tak sme boli taki tak to asi zdedil 🙂Len ma stve ze ked ma plienku a sedka tak ma stlacene brusko a niekedy ked sa natahuje dopredu za hrackami tak sa obcas povracia :(
@siska33 mozno je len smadny a potrebuje pit, ak mate moc teplo v byte alebo len tak proste ma potrebu sa napit...a ta vaha je uplne v pohodke, vobec sa tym netrap, neprekrmujes ho urcite...proste niektore deti pribwraju lepsie ine horsie, vela veci si nesu v genoch 😉