mala som anginu,virozu a teraz mam crevnu virozu..maly ma 7m a rastu mu zuby, uz tri tyzdne som vnoci nespala a okrem toho som stale chora, vycerpna.
dosla som o mlieko z jedneho prsnika,v druhom mam ale mam pocit ze menej, nejde mi uz tak dobre odsavat, maly papa ale prsnik nieje tak plny ako byval.je mozne ze prestanem dojcit ☹ uplne?
@swojska neboj sa je tu veľa mamičiek, ktoré kojili a koja len z jedného prsníka. Ja som druhého syna tiež viacej kojila len s pravého, ľavý odmietal ( neviem prečo). Prikladaj ho častejšie k tomu kde mliečko máš a ono sa ti vytvorí dosť pre malého. Poznám maminy čo kojili od narodenia bábätka len z jedného a kojili aj dva roky. Len na kupku budú na teba civieť, že prečo máš jeden prsník o dve čísla väčší ako ten druhý 🙂
A skús aj pri každom kojení najprv ponúknuť ten prsník kde je mliečka málo a až potom ten kde je viacej.
Hravo sa dá kojiť aj s jedným prsníkom, neboj.
@swojska uf, mas to tazke,, velmi by pomohlo, keby ti mal aspon kto navarit, aby si co najviac mohla oddychovat a dat sa zdravotne dokopy. Snaz sa odsavat ako vladzes (ak kojis tak kojit) aj z toho prsnika v ktorom sa ti zda uz nie je mlieko , kup si vitaminy, probiotika, jedz lahke a vyzivne jedla. Aj ked ti tvorba klesla, verim, ze ak vydrzis kojit/odsavat co najcastejsie, za par dni sa ti mnozstvo mlieka zvysi.