Ahojte malú som prestala kojit pred 4 mesiacmi ale ja mám stále mlieko mala by som ju začať zase kojit ? Ale ja už som aj fajčila síce nefajcim veľa ale je to nebezpečné keby prestanem úplne fajčiť aby sa mi najprv telo vyčistilo tak by som mala začať ? Alebo niečo na mlieko ale kto vie či mala už bude vedieť piť z prsníku
Zbehnúť ku gynekológovi dá ti tabletku na zastavenie mlieka.
Takto? Mas tolko mlieka, ze si musis odsavat alebo odstriekavat, lebo sa Ti inak tvoria hrce a zapaluju prsia? Mas naliate bolestive prsia?
Alebo len ked si prso stlacis ukaze sa par kvapiek? Lebo to druhe je uplne v poriadku. Ja nekojim uz 14 mesiacov a ked si stlacam prsia tak z nich vyteka "mlieko". Ono to ma dokonca presny nazov a u nietkorych zien trva aj 2 roky, kym to uplne ustane.
Ja uz pol roka, bola som aj na sono prsníkov, povedala ze to je v poriadku, nedali mi žiadne tabletky normálne kontrola o rok. Pokiaľ nemáš zápal prsníkov, alebo nieje vytok z prsníka nejakej divnej farby tak lieky podľa mňa nedajú. Mne gyn hovorila ze niektoré ženy aj 2 roky po pôrode majú.
Podľa mňa je to normálne. Ja som tiež mala mlieko ešte aspoň pol roka ako som prestala kojit.