Ahoj, rada by som sa spytala, ci niektora z Vas nemala podobny problem. Malá ma 3 mesiace, najnovsie si zvykla 1x za den urobit to, ze v case papania,ked si ju prilozim aby sala, tak chvilku saje, hovorim tomu "startovanie tecenia miecka" ale je akokeby nervozna, ked nic netecie ( chvilku to trva kym sa mi naleju prsniky ) tak zacne hrozne plakat a uz ju sat nedonutim. Skusala som ju ukludnit dudkou a potom znovu prilozit prsnik ale nepomaha to. Chvilku ju popestujem, ukludni sa a znovu prilozim, zase nic. Musim ist zarobit vzdy BEBU. Viete mi to vysvetlit?
Dakujem.
1. Ak používate dudku, tak štartovanie mliečka malá zrealizuje na dudke a potom čaká, že z prsníka bude hneď tiecť - keď nie, je sklamaná a plače
2. Je príliš hladná, keď ide na prsník
Skús prikladať skôr a obmedziť používanie dudky 🙂
Podobny problem som mala aj ja, tiez neviem, preco to zacalo, ale akonahle mala zistila, ze po prsnikovom strajku pride flaska, bolo to stratene... totizto prvu taku krizu sme prekonali tak, ze som dva dni nerobila nic ine len ponukala prsnik, ukludnovala, po chvilke zasa prilozila na prsnik a zasa ukludnovala... niekedy sa na chvilku prisala, ale vacsinou ani to ne... takto sme bojovali dva-tri dni, kym pochopila, ze ine nebude. Je to sila a chce to pevne nervy nechat dieta vlastne vyhladovat a navyse musi od teba citit absolutnu pohodicku, je to priam nadludsky vykon od teba aj od toho dietata, uprimne povedane, v zivote by som toto uz nezopakovala, hoci to bolo uspesne... preto ked po 2 tyzdnoch prisla dalsia kriza, uz som to riesila umelacom... zial a mozno aj nastastie, lebo vsak svet sa nezrutil... inak take rady, ze bez flase, bez cumla a kotaktuj laktacnu poradkynu - to uz asi poznas, ja som napisala len konkretnu skusenost.
bebu nezarabaj,z flasky tecie hned a z prsnika trva kym sa to spusti 😉 jeduje sa ,lebo jej netecie lahko a hned ako z flase,kontaktuj laktacnu,ak este chces nadalej kojit 🙂 dudku by som dala prec 😀
no ved to, ze dudka a flaska ☹ Je to na dlhsie, skus napisat do temy https://www.modrykonik.sk/forum/laktacna-poradna/vsetko-o-dojceni/