Ahojte baby viem že tu je takých tém kopu ale ako ste toto riešili.spanok samozrejme posunúť a kým si dieťatko zvykne na jeden spánok a ešte k tomu nie v kočíku ale v postieľke tak to môže zvládnuť na 1* alebo to moze trošku trvať.a kojenie?keď spal 2 spánky tak kojila som pred prvým, druhým a pred večerným spánkom (3x denne) a samozrejme v noci 2-3-4x.a teraz mám trochu dilemu.samozrejme ráno raňajky desiata možno niečo len zahryznúť a pred spánkom varený obed a potom keď sa bábätko vyspí.tak čo dať MM alebo rovno olovrant alebo aj aj.chlapec má 18m a kojit by som chcela max do mája.mozno ešte pred spaním a v noci ale postupne to vynechávať aby nebol na cicke do 2,5-3 rokov.ako ste toto vy zvládli.
Poprípade aký ste mali program.este mám staršieho chodí do prvej triedy o 15:00 je doma takže poobede sa zase musím jemu venovať (učiť,domáce úlohy).
@zuzahajdulka ja zase nechcem to MM pred spaním na obed.ešte večer áno ale postupne aj to vylúčiť.ako nieže by mi to vadilo.uzivam si dojčenie ale pravdu poviem už by som si rada aj celú noc pospala.no pamätám si pri prvom dojčila som 18,5 mes ale budil sa 1x na dojčenie a keď som prestala tak samozrejme sa budil ale dostal vodu.
Ja som moju v 18m uz mala okresanu od kojenia pocas dna. Kojila sa len rano ked vstala, a pred obednym spankom....dalsie kojenie az vecer na uspavanie....postupne som rusila nocne kojenie az sme ostali len na uspavacich...
V tom veku (aj skor) som zrusila denne dojcenie. Dieta zacalo normalnejsie jest bezne jedlo. Pred spankom dostala polievku a sup spinkat. Po zobudeni druhy chod. Mlieko mala pred nocnym spankom a v noci.
@mizu89 nie nie...potom jak som zacala rusit to nocne tak to bol riadny zahul pre vsetkych....mala som uspavanie asi len 3dni a zrusila som ich nech sa nemyli. Zacala sa vnoci skoro budit bo chcela rano ze sa chce kojit a celkovo sme sa obe trapili....teraz ma 21m a v noci pije vodu ked je smadna, obcas mame aj tazsie noci ked jej zubky idu, ale celkovo uz ju staci len pomojkat, popestovat a spi dalej. Na obed chodime spat spolu, rada sa mojka odkedy sa odstavila, a ja si to uzivam ze nehlada uz stale cicik ale chce sa len tulit 🙂 a rada si nohy nechava masirovat pred spanim :D