Viete mi poradit ci mozem pit caj z tejto rastliny ked kojim? Mam totiz prave zoperovane a vybrate oblickove kamene a chcela by som zabranit tvorbe dalsich a predist zapalom moc.ciest..a pocula som ze vyborna je prave praslicka. Docitala som sa v clankoch ze nie je vhodna na pitie pocas kojenia a dokonca moze sposobit asi dietatu lahku otravu...co sa mi nechce velmi verit. Neviem aka je hodnovernost tych clankov tak by som nazor nejakej bylinkarky alebo zo skusenosti chcela pocut aspon. Dakujem
@bybarbora ahoj, prepac ze reagujem asi uz velmi neskoro. Odpisala mi potom jedna bylinkarka ze praslicku radsej pit pocas dojcenia nemam ale co mozem je robit si z nej kupel. A tak si robievam kupele z praslicky rolnej vnate, ktoru kupujem vo velkom a varim v hrncoch. Momentalne po 2rokoch uz koncim s dojcenim a pojdem aj na kontrolne ct ci nemam kamene..zatial nemam bolesti tak dufam ze uz sa netvoria.
@darshee ahoj, prosím, podarilo sa tu zistiť niečo, či môžeš piť tento čaj? Prosím, ako sa ti podarilo pokračovať s dojčením? Ak som teda dobre pochopila- dojčila si aj pred operáciou? Vďaka, B