Power pumping po sekcii

24. nov 2024

Ahojte, môžem začať s powerpumpingom po cisárskom už v pôrodnici? Babatko mi budú nosiť na dojcenie, ale keďže pri staršom sme sa strašne dlho trápili pri kojení a mlieka nebolo až tak veľa, tak by som rada vyskúšala aj ten pumping čo najskôr.
Ďakujem za rady

beata_k
24. nov 2024

Nevidim dovod preco by si nemohla. Ale dojcenie je skor v hlave. Drzim prst nech sa podari dojcit 🙂

autor
24. nov 2024

@beata_k chcela by som vedieť, či to ma hlavne zmysel , a či personál zvykne byť okej keď vidí odsávačku u maminky

beata_k
24. nov 2024

Mne ju v porodnici sami ponukli. Mnoho mamiciek ju ma uz porodnici. V tom by som ozaj problem nevidela. Zmysel to asi ma. Len ako som uz pisala. Dojcenie je v hlave. Mnoho mam prichadza o mlieko, kvoli stresu a ani hektolitre hroznovej stavy tomu nepomozu. Jedine ako placebo mozno.

e1i
24. nov 2024

Starsia bola predcasne,odsavala som si. Pri synovi som brala odsavacku tiez a akoze tvarili sa ze vy nekojite. Reku ok ale moje mlieko pije z flasky. Ako by sa mal prisat neukazali,tak som odsavala aj pri nom

svetlonos
24. nov 2024

Neries personal! Ten totiž kojit za teba nebude ani kupovať um!
Ja som rodila 2x normalne a pumpy sme dostali na požiadanie alebo aj kludne na rozloženie. Samozrejme sme aj oriklafali, kojila. Prvy ale mal hneď atb cez infúzie, nevkqdal sať. Dakde Bohu dik za pumpu. Druhy nizky cukor, tiez som odsavala hneď v nemocnici. Doma už pri druhom asi len 2x ak vôbec.
Normálne si tou pumpou pomôž a bud asertivita aj v porodnici, pokial by mal mať niekto blbe reči.
Držím palce, netráp zbytocne.