Potrebujem poradiť ako sa mám zbaviť mlieka. Mám ho dosť ale už som nechcela dcérku kojiť má už 2 roky.
To akoze chces stratit mlieko, aby si ju mohla odstavit? Alebo uz si ju odstavila a teraz ti vadi mlieko?
@cioo postupne odstriekavaj mlieko, ktore tlaci - ak uz dieta nebudes kojit, postupne sa prestane tvorit - ale trva to dlho kym uplne zmizne.. ja som druhu dceru prestala kojit v decembri a pri stlaceni este mlieko mam.. ale nemusela som si ho odstriekavat asi dva tyzdne po odstaveni..
@cioo ved postupne sa nastavte na menej dojčení, vynechávajte, nechajte si len pred spánkom a pod..tak ti postupne bude klesať tvorba.. a tak by to malo podla prírody aj fungovať-prirodzené odstavovanie pre dieťa a najzdravší spôsob pre Tvoje telo..ak sa Ti zdá 2očné dieťa velké na dojčenie- tak normálne je dojčiť niekolko rokov a dojčiť dvoj trojročné detičky je úplne normálne a prirodzené.. 😉
@cioo urcite postupne, je to dlhodoby proces, natiahni to aspon na par tyzdnov-mesiacov kym budete na jednom kojeni za den a to potom zrus. Mozes si potom aj par krat uvarit salviovy caj. A bude to setrnnejsie pres dietatko aj pre teba. Ziadne bolavo naliate a zapalene prsniky, len par dni trosku napäte, odstriekas par kvapiek a pohodicka.
alebo choď ku gynekológovi, dá ti na to tabletky a máš pokoj
salviovy caj a matovy caj a homeopatikum ricinus communis 30CH alebo Lac caninum 30CH, docitala som sa aj o tychto homeopatikach:Calcarea carbonica CH3 10 granúl tri dni za sebou, potom Pulsatilla CH5 2x5 granúl denne a Lac caninum CH15 2x5 granúl denne.
ja som mala tabletky od gyn.a odpadla som z nich nesadli mi.pomohli mi homeopatika este aj mam dve balenia ricinus ale presne musim kuknut oznacenie lebo jedny ssu na tvorbu a druhe na zastavenie.
@anketkarka uz som odstavila a mlieko este mam
takze ked si ss neho budem odstriekavat tak postupne zmizne...ano... malu som len nedavno odstavila tak uvidime ako dlho sa ho budem zbavovat... ale dakujem za rady 🙂
@cioo obvazuje si prsia obvazom co najmen odsavat a home na zastavenie mlieka....