Potrebujem stratiť mlieko

cioo
14. feb 2015

Potrebujem poradiť ako sa mám zbaviť mlieka. Mám ho dosť ale už som nechcela dcérku kojiť má už 2 roky.

milagrosss20
14. feb 2015

@cioo obvazuje si prsia obvazom co najmen odsavat a home na zastavenie mlieka....

anketkarka
14. feb 2015

To akoze chces stratit mlieko, aby si ju mohla odstavit? Alebo uz si ju odstavila a teraz ti vadi mlieko?

jana_eyre
14. feb 2015

@cioo postupne odstriekavaj mlieko, ktore tlaci - ak uz dieta nebudes kojit, postupne sa prestane tvorit - ale trva to dlho kym uplne zmizne.. ja som druhu dceru prestala kojit v decembri a pri stlaceni este mlieko mam.. ale nemusela som si ho odstriekavat asi dva tyzdne po odstaveni..

luba41
14. feb 2015

@cioo ved postupne sa nastavte na menej dojčení, vynechávajte, nechajte si len pred spánkom a pod..tak ti postupne bude klesať tvorba.. a tak by to malo podla prírody aj fungovať-prirodzené odstavovanie pre dieťa a najzdravší spôsob pre Tvoje telo..ak sa Ti zdá 2očné dieťa velké na dojčenie- tak normálne je dojčiť niekolko rokov a dojčiť dvoj trojročné detičky je úplne normálne a prirodzené.. 😉

meluela
14. feb 2015

@cioo urcite postupne, je to dlhodoby proces, natiahni to aspon na par tyzdnov-mesiacov kym budete na jednom kojeni za den a to potom zrus. Mozes si potom aj par krat uvarit salviovy caj. A bude to setrnnejsie pres dietatko aj pre teba. Ziadne bolavo naliate a zapalene prsniky, len par dni trosku napäte, odstriekas par kvapiek a pohodicka.

tichanska1
14. feb 2015

alebo choď ku gynekológovi, dá ti na to tabletky a máš pokoj

miaria1
14. feb 2015

salviovy caj a matovy caj a homeopatikum ricinus communis 30CH alebo Lac caninum 30CH, docitala som sa aj o tychto homeopatikach:Calcarea carbonica CH3 10 granúl tri dni za sebou, potom Pulsatilla CH5 2x5 granúl denne a Lac caninum CH15 2x5 granúl denne.

kika7777777777
14. feb 2015

ja som mala tabletky od gyn.a odpadla som z nich nesadli mi.pomohli mi homeopatika este aj mam dve balenia ricinus ale presne musim kuknut oznacenie lebo jedny ssu na tvorbu a druhe na zastavenie.

cioo
autor
15. feb 2015

@anketkarka uz som odstavila a mlieko este mam

radopp
15. feb 2015

@cioo Tiež mám takú skúsenosť ako @luba41 . Trvá pol roka kým zmizne. Prebytočné mlieko treba odstriekať.

cioo
autor
15. feb 2015

takze ked si ss neho budem odstriekavat tak postupne zmizne...ano... malu som len nedavno odstavila tak uvidime ako dlho sa ho budem zbavovat... ale dakujem za rady 🙂