Ahojte.viem, ze laktacne poradkyne hovoria, ze mozme jest vsetko. Je nejaka potravina, ktora by uskodila babatku, ked ste ju spapali? ja som si vsimla, ze jej vadila caro kava -ved je to vlaknina a to ju naduvalo. Teraz som cez vikend jedla melon a mala vcera nespala cely den. Moze byt, ze by mala bolesti aj z melonu? Stretli ste sa. Tym? Alebo mam patrat dalej po pricine? Melon obsahuje vela vlakniny, tak by to aj mohlo byt. Ci?
@kolienko ahoj, mne maly este v nemocnici velmi zle reagoval na gulas, co nam navarili na sestonedeli..okrem toho mu nevadi absolutne nic. takze jem vsetko, gulasu sa teda pre istotu vyhybam, aj ked teda neviem, ci mu tam vadili koreniny, alebo na co presne reagoval..kazdopadne, ak mas pocit, ze niektora potravina mu vadi, tak ju vyrad. Urcite ich nebude vela 😉 a inak, mne maly tiez zle spi v tychto neplach, takze ako hovori @monicm kludne to mohlo byt tym.
@monicm bolo to urcite caro, ja som ho pila pravidelne kazdy vecer. V noci bolo ok a doobeda place😉 mam to odsledovane, ked som ju vysadila prestalo to. 😒 teplom to vcera tiez nebolo, vadilo by jej aj dnes a vcera sa skrucala a tlacila 😉 @zimmi1. Dakujem za radu. vcera som mal maso na stave s ryzou, sampionmi a sparglou, to by hadam nevadilo, zase koreniny tam boli
ja som jedla vsetko.. a malemu to nerobilo problem.. az ked bolo nieco viac okorenene alebo papriku.. to som si odsledovala ale maleho zacala bolievat brusko.. lekarka mi odporucila probiotika actibax.. na upravu crievok..na zlepsenie imunity...skus sa na to popytat lekarky.. mozno drobceka boli brusko aj bez ohladu na to co ty zjes.. drzim palce 🙂
z melona si myslím že nie,ale je pravda,že každé dieťa je iné,takže nikto nemôže nič vylúčiť.ale to že včera nespala mohlo byť spôsobené aj tým teplom,teda tu u nás bolo hnusne a deti takéto teplá neznášajú práve najlepšie.sú mrzuté,nevedia spať a pritom sú unavené.......................takže príčina môže byť aj v tom teple.a nemuselo ju ani nadúvať z caro,mohlo ju nadúvať z niečoho iného,ved predsa si nebola celý deň len na caro.ale si aj jedla,takže...........................najčastejšie deti reagujú na strukoviny,kapustu,niektoré aj na cibuľu a papriku.niekedy je dobré skúsiť tú potravinu zjesť ešte raz a odpozorovať,či to bolo naozaj na tú potravinu,alebo na prostredie,aj ked vedieť,že mi možno bude drobček plakať,tak si radšej odpustím a vyskúšam o mesiac,kedy je predsa len dieťa väčšie