Ahojte, prosim Vas vedeli by ste mi poradit cim si mam natret bradavku ked mam na nej taku prasklinku ? Malu kojim uz skoro rok a nerada by som prestala. Aktualne ked ju kojim je to velmi bolestive. Dakujem za kazdu radu
mne radili calciovu mast po kojeni natriet a pred kojenim umyt, mala som dopraskane cele bradavky ked som kojila maleho. Nevedel sa pridat tak z toho oblizovania som to mala az do krvy popraskane.
@denda2010 Ja som mala už v nemocnici poranené strašne to bolelo , sestricka mi dala vzorky multi mam compress take kocky a trebalo to dat na bradavky a rychlo sa hojilo a natierala som si este Lanolinom a pekne sa vytvorili chrasty a potom uz bolo zahojene uplne , potom som si natierala z dm kremom na bradavky taky fialovy obal ma
Dakujem baby. Bola som si kupit to multi mam compress a uz som si to dala. A normalne ste z toho prsa aj nadalej kojili popri hojeni?
@denda2010 áno bude to bolieť ale treba vydržať 🙂 umývaj si bradavky po kojení , dobré je nechať aj na vzduchu a natrieť potom a za pár dní bude ok 🙂
@denda2010 mne velmi pomohol Multi-Mam Compresses hojivý obklad