Poraďte tabletky na spustenie mlieka

simik7192
22. jan 2022

Ahojte, prosím odporúčate mi nejaké tabletky na spustenie mlieka, po 2 TT po pôrode, lebo začínam mať mlieko, len tak pomenej kvapky, tak aby sa mi to riadne spustilo...ďakujem za každý tip a rady

mamamasama
22. jan 2022

prikladať, prikladať, prikladať... veľa pi a jedz... ja som investovala kvantum peňazí do suplementov na podporu laktácie a boli to vyhodené peniaze... Mne však nepomohlo nič... tebe držím prsty... ak by si však chcela použiť tieto prostriedky aspoň ako placebo, tak senovka, benedikt, melta, nealko pivo, hroznovy dzus, a v lekarni som si kupovala take prasky mama help. Take kakavko bez ucinku.

zuzana9393
22. jan 2022

Mne odporucali pit vineu. Ale ozaj treba hlavne prikladat. Ked babo slabo saje, tak aj odsavanie pomoze. Ja som mala malo mlieka, maly po 2 mesiacoch prestal priberat. Tak som vyhladala laktacnu poradkynu. Kazala mi dudle zahodit a miesto dudla vzdy davat len prsnik. Drzim palce ❤

terka224
22. jan 2022

@simik7192 mne jediná vec čo pomohla bol Benedikt a Senovka

matkahelka
22. jan 2022

@simik7192 ziadne tabletky. len prikladat a prikladat a prikladat. ideal kazde 2 hodiny. a vela pit. este odporucaju aj cervenu hroznovu stavu od matysaka, pijem ju treti tyzden a nemam pocit, ze by mi extra pomohla. mlieka mam tolko, ako som mala pred 3 tyzdnami.

slavaf
22. jan 2022

@simik7192 mne tiež pomohli Benedikt a senovka

malinoismum
22. jan 2022

Aktuálne z “pôrodného kufra” 😅☝🏼 & k tomu veľa VELAAAAAA VODY…

heln
22. jan 2022

@simik7192 to by bolo trochu jednoduche nie? hroznovy cukor, melta, cierne pivo, caje na podporu kojenia a babo prikladat casto.

danusa64
22. jan 2022

Prikladat co najviac ako to ide, spat spolu, kontakt koza na kozu.....ja neberiem nic len pijem kazdy den dojcensky alebo fenilkovy caj na striedacku aj to skor pre lepsi pocit ako pre mlieko🤣.....nenalievam sa hektolitrami vody, som rada ked aspon liter vypijem🙈

ina_ingrid
2. feb 2022

Baby,neviete,koľkokapsul tej senovky a bendiktu sa môže denne užívať? Zatiaľ som brala len ráno a večer po 1kos z každého,ale ešte by som potrebovala zvýšiť tvorbu mlieka…dakujem