Poraďte dobrú laktačnú poradkyňu v Košiciach

zuzipap
12. apr 2016

Ahojte mamičky... emoticon Mám 10 týždňovú dcérku a už takmer tri týždne bojujeme so "štrajkom" pri kojení... Kto to zažil, určite vie, že to nie je vyčerpávajúce len pre bábätko, ale je to aj fyzicky, aj psychicky náročné taktiež pre mamičku... Chcela by som si dojčenie naplno užívať, chcela by som, aby maličká bola spokojná a napapaná, no pri takom nepretržitom boji sa to nedá... Uvažujem preto nad tým, že požiadam o pomoc laktačnú poradkyňu... Máte niekto podobnú skúsenosť a viete mi poradiť nejakú poradkyňu v Košiciach? A koľko sa zvykne za takéto poradenstvo platiť? Veľká vďaka za akúkoľvek radu a pomoc...

rheuska
12. apr 2016

Chod na stranku mamila.sk. Tam sa zaoberaju vsetkym okolo dojcenia. Aj zoznam laktacnych tam najdes. Cenu dohodnes. Ale mozno ti poradia aj na dialku.

zuzipap
autor
12. apr 2016

...no ano, tu stranku poznam, citam, studujem si tam vsetko ohladom dojcenia... no bolo by lepsie, keby mi to niekto ukazal a poradil, lebo zjavne robim nieco nespravne... skor ma zaujimala nejaka osobna skusenost s laktacnymi poradkynami...

zuzipap
autor
13. apr 2016

@luba41 skusim, dakujem velmi pekne...

zapka21
15. apr 2016

Majka Krupova alebo Alenka Kuchtova z KE - kolko sa plati netusim