Aké máte skúsenosti s moringu? Za účinkovala vám a na ktorý den??
Ano mne zaucinkovala, nepamatam si, na ktory den presne, ale cca 4.-6. den. Ale je dolezite popri tom ak sa da ponukat dietatu viac prsnik, aby sa stimulovala tvorba.
@carduelis To samozrejme praktizujem😊 dúfam ze pomoze, nevzdávam to
Kolko tyzdnove/mesacne babatko mas?
Ma niekto skúsenosti s TrioHerb....
Pomohlo to niekomu???
@carduelis 10 Tyzdnove... A ako dlho si užívala a koľko?
@mamicka2405 ja som uzivala ked mal syn 10 mes., kvoli prikrmom mi klesla tvorba, davala som si 6 tabliet denne a vyminula som 3 balenia, tak cca 3-4tyzdne a potom to bolo ok. A tebe to poradila laktacna ci ty mas pocit ze mas malo mlieka? Lebo mas este male dietatko, ze tam nezvykne byt problem s mliekom. Skusala si hladat pricinu? Moze to byt aj cumlom.
@otiliahorvathova ja uzivam, mne pomaha 3x2
@moncita01 aha lebo mne odporúčali senovku a benedikt ale ziadna zmena to nebola.
@otiliahorvathova mne pomaha, stale beriem, inak by som už nekojila - beriem 3x2
@otiliahorvathova za mna top produkt na tvorbu mlieka. Minula som 150€ na vsetky mozne, ale toto najviac zabralo. Uzila som 1 a pol balenia a kojim uz 9mes. a to prvy mesiac to vyzeralo vselijako...viacmenej UM ale potom sa to rozbehlo. Podla mna vdaka tomu Trio. Ked sa mliecko rozbehlo prestala som pouzivat postupnen som znizovala davky. Skoda ze pri prvom dietati som o tom nevedela.
@maja234 no škoda že som to neskúsila..... Skúšala som Benedikt a Senovku a ah homeopatika ale nič nezabralo.
@otiliahorvathova mne tiez nezaberala senovka s benediktom, ani tie napoje praskove, nic, len toto Trio.
@mamicka2405
Mne nepomohlo..ma cele balenie Trioherb..keby dakto chcel..komplet..zatvorene
@mamicka2405 konkrétne na tvorbu mlieka som myslela