Pomohli vám Schüsslerove bunkové soli na podporu laktácie?

xlucia
7. nov 2013

a ktore ste brali?
mne odporucaju kali mur a calc phos
na co este vam dobre zaberaju?

zita19
7. nov 2013

Kali mur je chlarid draselny Dostanes ho za par centov v nizkosodikovej soli, napriklad v BIOpotravinach alebo v lekarni.
E508 - Chlorid draselný
Chlorid draselný se používá jako látka zvýrazňující chuť, ochucující látka dodávající slanost – využívá se jako náhražka nebo příměs chloridu sodného (kuchyňské soli) v potravinách s nižším obsahem sodíku – a látka kontrolující pH. Rovněž změkčuje maso, podporuje fermentaci při výrobě piva a funguje jako želírující látka. Zároveň je přirozeným zdrojem draslíku a využívá se k obohacování potravin o tento prvek.

calc phos je fosforecnan vapenaty a pouziva sa v poranivanarstva ako emulgator:
E341 - Fosforečnany vápenaté
Fosforečnan vápenatý je vápenatá sůl kyseliny fosforečné. Je to látka bez chuti. Používá se především jako protispékavá látka a kypřidlo

xlucia
autor
8. nov 2013

@zita19 cize neodporucas?

adulka07
9. nov 2013

@zita19 a co Silicea,.ja som si ho objednala,ze mi prestanu padat vlasy,ale zatial ziaden vysledok

zita19
9. nov 2013

@adulka07 Kyslicnik kremicity. Viac informacii najdes tu:
http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/detail/sil...
Pribalovy letak:
http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/pil/silice...
Zas sa mi zda, ze vseliek... Poznas tie leskle biele kamienky...

adulka07
9. nov 2013

@zita 19 dakujem.....budem ich brat dalej,...vsak ked nepomoze,ani neublizi....a mozno ich treba brat dlhodobo

tenty
20. nov 2013

@xlucia ahoj, vyskusala si tie soli? ci si to nechala tak? dakujem

xlucia
autor
20. nov 2013

@tenty brala

tenty
20. nov 2013

@xlucia a podelis sa so skusenostou? prosim. a len pre seba ci aj pre deti? dakujem

xlucia
autor
20. nov 2013

@tenty brala som spolu s more milk a mne to pomohlo

nankab
31. máj 2014

zdravím Vás milé dámy...s bunkovými soľami pracujem už 3 roky, ja mám dobré výsledky, ale určite to berte ako doplnok a niekedy to trvá dlhšie...venujem sa alternatívnej liečbe a ja ich používam, okrem iného...Kali mur pomáha pri opakovaných zápaloch dutín, angínach, sinusitídach, biely hlien a Calc Phos je pri oslabení, pri prekonaný ťažšej choroby, pre deti a dospelých na kosti, rastové bolesti alebo pri nechutenstve, ženám pri dojčení

sportpark
30. mar 2015

zdravím ja len doporucujem ale samozrejme sa musi brat dlhodobejsie......len odporucam.....este idem riesit atopicky ekzem.....a aj rodicia maju problem s chrbticou tak ak oni nad tym premyslaju...doporucujem...

dejka77
17. apr 2015

@nankab Ake je davkovanie? Objednala som si 2 druhy, z toho jedna znacka mala sice v baleni 350 tabletiek, ale bola som velmi sklamana, ze sa ma uzivat az 36 denne. Tabletky su malicke takze sa ani necudujem, ale je to velke mnozstvo a cela tuba nevystaci ani na 10 dni.
Treba brat konkretne mnozstvo aby to zabralo?

nankab
18. apr 2015

@zita19 tieto mineraly su upravovane homeopatickou trituraciu,nakolko anorganicke latky sa velmi zle vstrebavaju.tymto sposobom sa vstrebavaju velmi dobre...

zita19
18. apr 2015

@nankab pre mna to je len a jedine prasok nejasného zlozenia a povodu bez klinických skusok. Ale ak ma niekto chut platit za 2 mojekuly prasku do peciva (ked vôbec 2) primiesane v lyzicke praskoveho cukru nekrestanske peniaze, nech sa paci. Nebudem mu branit. Spokojnost je zarucena na obidvoch stranach. Aj ten kto uveri v zazracne ucinky aj ten co ich predal ma takmer bezpracny zisk zabezpeceny budu nadmieru spokojny. Dokonca aj ja ostavam spokojna, lebo som nenaletela a nepodporila pofiderny biznis.

nankab
18. apr 2015

@zita19 kazdy ma svoj nazor.ja s nimi pracujem aj pouzivam sama a vidim vysledky.vsetko dobre

zita19
18. apr 2015

@nankab vsak v pohode. Ja si za svojim názorom stojim.

irishomeopat
4. máj 2015

bunkove schuslerove soli su normalne homeopatika ale schusler prisiel s teoriou ze staci pouzivat 12mineralnych homeopatik tie z ktorych sa sklada telo co je samozrejme nezmysel co sa potvrdilo homeopatik je treba vyse 100 a nie 12 , vacsina ludi je vyliecitelnych polychrestami z ktorych je silicea a natrium muriaticum medzi bunkovimi solami ostatne soli su tiez potrebne v homeopatii ale su nie velmi casto indikovane a potrebne mozno tak v jednom dvoch percentu pripadoch, bunkove soli ako kazde ine homeopatikum ma presne popisany obraz jak mentalny a fyzicky ked presne nesedi vacsinou nespravia vobec nic,ale ak je indikovane podal celkoveho stavu pacienta a potrebuje ho vtedy ho vylieci, ale rozhodne to nefunguje takym sposobom ze na vypadavanie vlasov tu na kazenie zubov tu atd, musime poznat celkovy stav apcienta a obraz bunkovej soli ak ju predpisuje ale z bunkovych soli su casto potrebnymi homeopatikami len silicea a nat.mur, niektore funguju aj cisto podla priznakov napriklad ferum v nizkej potencii opakovane zvysi zelezo v krvnom obraze ale to uz nie je liecba celkoveho stavu ale leicba jedneho symptomu pokial to neni nahodou aj celkove homeopatikum pacienta .v podstate su bunkove soli dobra vec len skoda ze sa zabuda pri nich na ucel homeopatie -liecenie celkoveho stavu cloveka a nie symptomov

irishomeopat
4. máj 2015

co sa tyka laktacie tak to moze byt hociktore homeopatikum zavisi od celkoveho stavu cloveka, ale malokedy tam pomaha niake z bunkovych soli- v repertoariu tam vidim len natrium phos a calc phos(ale nikdy som ich nemusel pouzit na tento problem teda calc.phos raz), najcastejsie som na to pouzil sepiu,puls,phyt,natrium muriaticum atd ,napriklad ak sa tam zapaluje prso je boletive a robia sa hrcky mlieko je kysle casto bude indikovana phytolaca(popr bryonia)hrcky velmi rychlo zmiznu a mlieko presane byt kysle, kazde homeopatikum ma uplne inu indikaciu a celkovy obraz a podla toho treba vyberat, treba sa obzerat aj po inych homeopatikach ako schuslerovych priroda nam poskytla velke mnozstvo liekov je skoda ich nevyuzit 🙂

nankab
4. jún 2016

@irishomeopat bunkove soli su v potencii D6,cize viacmenej funguju na fyzickej urovni a homeopatika teda potla potencii idu ovela viac do hlbky a tam treba celkovy obraz pacienta ako pisete.takze funguju inym sposobom-su to doplnky vyzivy a nariedene su tak preto,aby sa dobre vstrebali nakolko mineralne latky sa tazko vstrebavaju.je to doplnok v liecbe.homeopatia je ina.