Pomohli vám kapsule senovky gréckej?

bebinnka
15. máj 2014

mam kapsule organika - senovka grecka, skusala ste ich niektora a ako zabrali?

nunu2013
15. máj 2014

Ja som mala motherlove je tam tusim 60 tabliet a stoja 21€ ale su vyborne. Ked som si ich nasadila nemala som ani kvapku mlieka a vydrzali sme 8 mesiacov.

yollanda
15. máj 2014

kojenie je v prvom rade v hlave, ale ano, senovka pomaha ale treba k tomu aj benedikt lekarsky

www.swanson.sk objednaj si tu, maju naj ceny

ktarinka
15. máj 2014

Mne osobne kapsule nepomohli, pomohol mi az prasok senovky greckej,ktory som pila tri krat denne. Takto som zvladla kojit az 8,5 mesiaca. Sice som vdaka tomu pribrala 10 kil, ale stalo mi to zato.Treba ale sucasne so senovkou brat aj benedikt. Osobne poznam ale mamicky, co im to pomohlo. Kojenie podla mna nie je o hlave, ja som sa na tu hlavu mohla aj postavit, ale robila som vsetko preto 🙂

zuzkamacken
15. máj 2014

nie. a..kojenie nie je v hlave... :(

havana_frost
15. máj 2014

More milk plus od Motherlove pomohol zvýšiť produkciu, tak isto aj Senovka a Benedikt od Swanson. "Kojenie je v hlave" je jedno veľké klišé, každý jeden prípad je individuálny.

nicolle21
15. máj 2014

bohuzial, ale suhlasim s @zuzkamacken kojenie nie je len v hlave, mne kapsule tiez nepomohli

kavitka
15. máj 2014

@bebinnka mne velmi pomohli.

kavitka
15. máj 2014

@bebinnka odporucila mi ich laktacna poradkyna a objednavala som si ich z lekarne adonai v ke.

michaelamilan
15. máj 2014

an mne kapsule nepomohli, ani návštevy laktačnej......

417781
15. máj 2014

mne takisto pomohli no najma treba caasto ponukat prsnik a suhlasim s tym ze JE to v hlave...ked si budes hovorit ze mas dostatok mlieka pre svoje dieta a budes tomu naozaj vnutorne verit tak tomu tak aj bude🙂vravi sa aky dopyt taka ponuka a to plati..este mozem doporucit homeopatikum "ricium communis ch5" tiez pomohlo

zuzkamacken
15. máj 2014

nie je to v hlave.. ako bolo spomenute je to trapne klise..

@417781

nicolle21
15. máj 2014

@417781 neviem, z hlavy som kojit neskusala.. ale zato som bola na sone prsnikov a nemam v nich mliecne zlazy.. resp je ich minimum, aj dr sa ma pytala prekvapene, ze ci som kojila.. potom mi vysvetlila, ze ani by som nemala ako, prsia mam takmer vylucne z tukoveho tkaniva..
takze by som sa aj na hlavu postavit mohla, ked sa mi to mlieko nema kde vytvorit.. ale dakujem za vyjasnenie, ze kojenie JE v hlave, naozaj to velmi pomoze, ked sa to dokola opakuje

werenise
29. máj 2014

Mile mamicky,neviem ci je alebo nie je kojenie v hlave... ja krizujem od 3 mesiaca,vyskusala som homeopatika 5ch - tie pomohli len na tyzden,potom sa produkcia znizila,resp. vratila do povodneho mnozstva,, odsavala som si za kazdym kojenim - aj v noci, to si myslim ze tiez moc nepomohlo, vyskusala som senovku aj bededikt,no skor sa mi zda ze mi prsia "napuchli" aj sa mi zda ze mliecka je viacej,uvidime dokedy. A tiez som si snazila vsugerovat "mam dost mlieka" - len ma z toho bolela hlava
Malinka ma 7,5 mesiaca a myslim ze budem kojit dlho,co ma dostatocne ubezpecilo ze mam dost mlieka,resp. viem si ho sama spustit (urcitu davku) bola moja dr,ktora mi pri jednej nasteve povedala,ze dalsie mlicko sa spusti po 10 min. po kojeni, a tak som zobrala do ruky odsavacku a skusala, uz to mam v ruke a viem ze aj po pol hodine si viem sama spustit urcity tok mlieka, niektore mozete oponovat ze si odstreknem to ktore sa mi stihlo nahromadit - nie je to tak, ked spravne vytvorim tlak v odsavacke,citim ako sa mi "spusta mliecko" a som si ista ze je ho omnoho viac ako by som si ho vedela len manualne odstreknut.
A teraz som kludna,pretoze viem ze vzdy nejake to mliecko v prsnikoch mame,resp ked viem ze ma mala malo si viem urcitu davku aj po 20 min spustit a dokrmit malu.
a maminy ktore sa trapite, ja viem ze je to tazke,ja som si tym presla od zaciatku, bodaj by ste aj vy prisli na sposom dodatocneho spustenia. Takto som spokoj a aj ja, a ked je spokojna matka je spokojne aj dieta, to mi verte..
Drzim palce..
Btv: v zasobe som mala a mam UM,aj ked som ho nepouzila (resp iba 2 krat) , no viem ze keby sa cokolvek stalo dieta nebude hladne,aj ked niektore matky to neodporucaju, lebo to "laka" namiesat a tym sa netvori mliecko.... vyhodte to z hlavy, predsa kazdej matke ide o spokojne dieta a niekedy ked ste v strese,je lepsie namiesat a vy sa hlavne ukludnite. Mne sa to raz stalo,bola som v strese,mlieko nikde,mala nervna, namiesala som 60 ml, dieta nepoznalo flasu,no len tak to vcuclo,ja som sa ukludnila a dalsie krmenie papila cicik (to som este nepoznala samospustenie)