Podpora dojcenia - mate s tymto produktom skusenosti?
@jj298 a nahodou nieco co pomoze? Potrebujem aby sa mi viac spustilo mlieko
@simonecka008 no tak viac prikladaj. A pi.
@simonecka008 benedikt a este senovka od spolocbosti swanson mi pomohli viac ako to co si poslala. A hlavne pokoj a prikladat babatko. Zaciatky su velmi intenzivne a kojis na poziadanie, daj bacha aby malo prdiky (sprav si rascovy caj alebo taky na vetry).
@simonecka008 ja ho pouzivam vzdy ked mam dostat svoje dni, lebo vtedy sa mi nerobi mlieka dost a vzdy mi pomoze.
Uzivala som 2.0.2 ale raz som uz aj 2.2.2 na rozbehnutie, potom pomaly vysadam
Senovka s benediktom zas samostatne mne nepomohli vobec a to som uzivala konske davky
Samozrejme je dolezite vela pit a prikladat, v noci treba tiez aspon 2-3x a mliecko sa rozbehne
Za mňa ricinus comunis 5ch, biela hroznová stáva Matysak, veľa vody,čaje na podporu kojenia, kľud ,oddych.
Vzdy sa hovori...benedikt a senovka 3x3,oddych,vela tekutin,mojkanie s bbom koza na kožu,caste prikladanie..
@simonecka008 mne citelne pomohol, po chorobe som si ho davala uz 2x a je to citit(mam 4mes babatko). Senovka benedikt zvlast mi na pocit nepomohli..stale somnecitila take ti nalievanie a to mohla aj dlhsie mala spat. Teraz uz citim ze mammlieka dost ale moze to byt aj tym ze prikladam casto nepozeram na hodiny(ide spat, je nervozna, ideme von…).predtym som tak casto nedavala, lebo ma strasne bolelo prisatie tak prvych 6t
@simonecka008 dajte vedieť či vám to pomohlo tiež mám problém trocha s kojením. Skúšala som si odsať mlieko a podarilo sa 40ml.. to je nič ako novorodencovy to stačilo teraz už máme mesiac a pol a vôbec jej to nestačí. Samozrejme prikladám často, lenže malinka kvôli hladu poriadne nespinká max tak 20-30 minút cez deň a znova je hladná. Snažím sa ju upokojovať alebo ísť s ňou von. Čaj nemôžem lebo obsahuje feny z toho mala zápchu, z lacytil mi zvrackala. Večer zas už to nevydrží a veľmi blázni musím ju dokrmiť kde stiahne 100+40ml. V noci pohode nieje problem
@domixlily moj maly mal vcera tyzden .. prikladam stale ked sa da len nechcem aby si so mna spravil dudel .. 🙈 pijem caj hipp a este mam aj matysaka .. a idem dnes vyskusat ricinus comunis 5ch.. mala som pri malej len tam bol problem s kojenim nechcela .. a este jansom po cisarskom maleho som.dostala na 3 den .. a kojenie sa trosku neskor rozbehlo cize si na zaciatku zvykol na flasu .. uvidime dam vediet 🙂
@simonecka008 jasne rozumiem preto som svojej ja dala dudel aby si ho nespravila zo mna už sa teším keď ju budem od toho odúčať 😂 ale nemám kvôli tomu problém s prisávaním len s množstvom mlieka ako môžem sa jej venovať aj celý deň a kojiť ju mám na to čas no neviem ako vy keď máte aj ďalšie dieťa. Náhodou nefajčíte? Vraj aj to ovplyvňuje tvorbu mlieka. Ide to už na nervy ja tiež neviem čo robiť a nechcem to vzdať a laktačnú si tiež nechcem zavolať lebo s ich názormi väčšinou nesúhlasím :/
@domixlily no mne ten dudel furt vypluje.. podudluje chviluba vypluje ho a vyzera ze ho nadrapuje z neho.. nie nefajcim .. v nemocnici hovorili ze max 15 min na jedno a 15 na druhom .. lebo potom ani tahat nemusi len sa ukludnuje na prsniku takze ja uz neviem 🤷♀️😃
@simonecka008 a skušali ste aj ine tvary cumlikov? Lebo mne nie každy tvar chce. Len jeden určitý. A mne zas vraveli čo najdlhšie na jednom aby vypilo aj zadné hustejšie mlieko a aby negrckalo potom veľa :D
Týždňovému bábätku by som neodopierala prsník pokial chcete rozbehnúť dojcenie.
@simonecka008 fiha no mne sa tyzdnove babatko krmilo dlhsie, tych 15 15 neber vazne…kludne viac prikladaj aj castejsie nech to rozbehnes…potom neskor si mozes zaviest”pravidla”