Dobrý deň,
Svojho 3 mesačného synčeka plne kojim, z fľašky vôbec nepapa. Vždy keď sa zobudí, strašne place, kým ho nenakojim. Čiže po prechádzke alebo celkovo keď sa zobudí všetko ide bokom a v prvom rade sa musí nakojit. Až potom fungujeme normálne ďalej-čiže prezliekanie, prebaľovanie, hranie atd. V decembri musíme ísť domov do rodného mesta kde mám objednanú zubarku a pravdepodobne bude musieť ostať malo par hidinblen s očkom, čo z hľadiska spánku nie je problém (spi pri kocikovani a podobnych pohybových činnostiach čiže cez deň nezaspava na prsníku, to len v noci. Avšak keď budem preč a zobudí sa s nebudem na blízku hrozí strašný rev ktorý utíši len mliecko. Dosť sa obávam ako ho prijme z fľašky, chcem to ešte vyskúšať predtým ako pôjdeme či vôbec bude ochotný takto pit. Viem akým spôsobom treba odsate materské mliecko skladovať a prihrievat ale chcela by som vedieť či existuje a aký je vhodný druh termoobalu na fľašu s oddaným mliecko že by som malemu mliecko odsala a fľašu dala do termoobalu kde by si udržalo tých 37 stupňov a zatiaľ kým by som bola u zubarky (bude to asi najdlhšie a mne maly pospi max 30 min ) by mohli byt na prechádzke a keď sa maly zobudí len by mu dal tu fľašu s mliečkom že by ho nemusel ohrievať. Myslite že je to možné ?
hlavne to treba začať skúšať, väčšina detí ktoré nepoznali flašu a začne sa skúšať až keď sú staršie, flašu nechce....volakedy tento problém nebol lebo aj keď sa kojilo, používala sa aj flaša - voda,čaj....teraz ak mamička len kojí a dieťa nie je dokrmované flašou môže mať tento problém - dieťa flašu odmieta-nepozná, nevie z nej piť....je to individuálne, treba vyskúšať....v najhoršom prípade manžel s dieťaťom bude čakať v aute a v prípade potreby nakojíte....
pozor,to mlieko môže skysnúť....radšej do chladničky ,potom do fľaše a ohriať pod prúdom teplej vody