Plač po nakojení

rejky
2. sep 2016

Zdravim Vas maminy 🙂...Mam taky problem v poslednej dobe,ze ked sa maly napapka automaticky zacne plakat....skusim ho prilozit spat ci este nechce,no stale place a odtahuje sa...viete poradit co to moze byt? Dakujem

mirkava
2. sep 2016

@rejky myslim že kolika. Koľko má?

glorikarebeka
2. sep 2016

@rejky ano to je kolika,skus kvapky ja som davala coliprev su sice trocha drahsie,ale zabrali hned,nam espumisan nepomohol,kvapkala som na lyzicku s troskou mliecka

rejky
autor
2. sep 2016

@mirkava vcera mal 4tyzdne....myslim si aj ja,se ma koliku,no to plakaval cez den a vecer....teraz po.papani...aj to kvoli kolike?

mirkava
2. sep 2016

@rejky no jasné po papani a hlavne večer. Aj my sme dávali coliprev. Tie nám pomohli

rejky
autor
2. sep 2016

@ glorikarebeka espu sme skusili,no potom sme zacali.natierat pupikom a zabralo...espu sme prestali pouzivat,nebolo treba... cca 2tyzdne bol fajn,no teraz posledny3-4dni po papani extrem...kupila som mu biogaju..tak uvidime...a ze su drahsie mi nevadi,hlavne aby sa jemu ulavilo...dik za typ

rejky
autor
2. sep 2016

@ mirkava ok tak ak nezaberie biogaja skusim coliprev...to su normalne kvapky,myslim ako liek,alebo take ako biogaja?

evittam
2. sep 2016

@rejky Nie v zlom -ale len otázka - dávaš Vigantol? Ak áno skús vysadiť. 😉

mirkava
2. sep 2016

@rejky ja už neviem či sú čisto prírodné, ale nám len tie zabrali. Pozri na nete zlozenie

glorikarebeka
2. sep 2016

coliprev zaberie,su to normalne kvapky,uz si nepamatam ako sa davkovali,ale ved tam to bude napisane stoja okolo 15eur

rejky
autor
2. sep 2016

@evittam uz nie dali sme mu raz a preplakal cely den,tak som pisala lekarka a zmenila nam...teraz jamieson davame...

rejky
autor
2. sep 2016

@mirkava urcite pozriem zlozenie 🙂

rejky
autor
2. sep 2016

@glorikarebeka ak nebude ina moznost kupim.mu ich aj keby stali 100€

momoqui
2. sep 2016

Ked dopapa ti odgrgne? Drz ho vidorovne na rukach

glorikarebeka
2. sep 2016

@rejky a to ja som si ani pozor nedavala co zjem,jedla som vsetko po 3 mesiacoch aj kyslu kapustu

natalushka
2. sep 2016

Maly mal to iste..davala som espumisan skoro pred kazdym jedenim v min odporucanej davke..a zrazu z neho bolo ine dieta🙂pupik nezaberal vobec,ale od ceskej dirmy salooos som mala olejcek pre baby,myslim uvolnujici,ci ako sa volal..tiez bol aj na bolave brusko..

momoqui
2. sep 2016

Ja som davala par dni Biogaia potom Colliprev ale nemala som pocit ze to pomaha 🙂 masiruj brusko a nos ho na rukach a najma odsleduj aby si odgrgol drzim palce casom to urcite prejde

rejky
autor
2. sep 2016

@momoqui niekedy bez problemov niekedy to trva dlhsie...ale obcas sa stane ze neodgrgne...preco vodorovne?zvisle treba

rejky
autor
2. sep 2016

@natalushka skusim pozriet ten.olejcek....kde ste ho.kupovali?

momoqui
2. sep 2016

@rejky teda pardooon ano zvisle som myslela neviem preco pisem opacne 🙂 drz ho zvisle aby si odgrgol ak si nie hned tak pockaj nasa mala dakedy odgrgla az po 15-20 minutach

natalushka
2. sep 2016

@rejky teraz som si spomenula ako o tej polohe pisete..nas maly vseobecne moc negrgal..ani si nespomynam,ci vobec..som ho aj hodinu mohla drncat a nic,hlavne v noci..tak som to vzdala..ale k tej polohe..prehodit si ho na jednu ruku,bruskom dole..vlastne mu rukou trocha tlacis na brusko..nam to pomahalo..ale trvalo,nez som na to prisla🙂skusim najst foto

rejky
autor
2. sep 2016

@momoqui skusame.uz vsetko....snad ho to prejde cim.skor...nie kvoli mne,ale.kvoli nemu...je strasne ho vidiet plakat od bolesti a nevediet pomoct

momoqui
2. sep 2016

A tie olejceky su dobre ja som mala 3 obcas som pomasirovala brusko a mozes aj kvapnut do kupela

momoqui
2. sep 2016

@rejky este skus ho rozbalit (rozbal plienku) a nechaj ho tak naheho trosku a pocvic nozickami - pokrc mu v kolienkach a priloz mu ich alokeby na brusko ... Aj fit lopta pomaha

natalushka
2. sep 2016

Takto..ale teda ja som ho mala na jednej ruke,tou som troska masirovala to brusko a druhou som ho hladila po chrbate..casto tak aj kludne zaspal,a hooodne prdel vtedy..🙂

momoqui
2. sep 2016

Este ma napadlo ... Mas dost mliecka? Nemoze byt ze place lebo je este hladny a nic mu nejde? To ma napadlo ked pises ze po papani place a ze uz nechce sa prisat

natalushka
2. sep 2016

@rejky priznavam,ze mi ho svokra dotiahla z lekarne..tam tu kozmetiku mavaju..aj v bio obchodoch alebo so zdravou vyzivou maju tuto kozmetiku..

rheuska
2. sep 2016

Pozri mamilu. Sk. Nám pomohlo ísť spať skorej no a potom satkovanie cez deň. Večer sme tiež v satke na fit lopte. Teraz to už budú zubky u nás. Ale možno plače, lebo chce maminku cítiť. Ak ti náhodou zaspi na prsniku tak ho už nebud na odgrgnutie. Potom neskor si trosku odgrgne.však precitaj tu mamilu. Vyskúšaj. A kontaktuj laktacnu. Skontrolujú prisatie a aj ci ozaj papa a ci proste chyba nie je tam. Nám žiadne kvapky nepomohli. Proste len bola unavená a potrebovala pomôcť zaspať.

rejky
autor
2. sep 2016

@momoqui toto uz sme skusili,na chvilku pomoze...nozkani cvicime pred kazdym papanim 😉

rejky
autor
2. sep 2016

@natalushka ked ho boli brusko polohujem aj takto...no nie vzdy zaberie...ked hej tak mi aj zaspi...dik za typ ale 🙂

rejky
autor
2. sep 2016

@momoqui myslim ze mliecko problem nie je lebo aj odsavam,vzdy ked az zaspi po papani...a myslim,ze to by nevydrzal.potom 3hodky bez Jedenia...ci?