Ahojte tie mamicky, ktore davate svojim detickam pit v noci este mlieko z flase (nie UM), ako to prosim robite? Neviem si predstavit ze budem chodit v noci zohrievat mlieko ked sa maly zobudi a zasa ani ze bude celu noc uz zohriate v termoske, ci sa nepokazi.
Zaujimaju ma konkretne napady, ako to mate vyriesene, vy mamicky, ktorych sa to tyka... ostatne mamicky, nepiste mi prosim, ze treba od nocneho papania odnaucit a ze kravske mlieko netreba vobec davat a podobne, vdaka 🙂
ja by som dávala izbovú teplotu, večer naliala z chladničky, v noci by to kleslo na izbovú teplotu. Len záleží čo by dieťatko mliečko s izbovou teplotou chcelo. Ja mám deti 4 a dávala som len izbovú tepotu
ja uz mam deti velke, ale pri oboch som davala mlieko z flase. skusali sme kadeco, od ohrievacky cez termosku. najjednoduchsie a najrychlejsie bolo vstat a zohriat.
@malebiele my mame 3,5r. A ked cez den menej papa alebo ju niečo zobudi pyta si nie je to.uz každý den.
Zo začiatku som mala take pocity UM som mala.rychlejsie spravene a robila som si to v izbe 🙂 ale kravske pije cca od 2,5r. Tak som.povedala nech pocka ze idem po mliecko(dam cca na 40s) do minutu som naspäť a.tak je doteraz jedine navysse s apytam na cikanie kedze nema.plienky uz
@zdena1990 @danulicek zial kym by som isla zohriat mlieko do kuchyne a vratila sa, je to prilis dlhy cas pre maleho
@dzejsik posuvat mu to nemam ako, on sa nebudi vzdy presne v rovnaky cas na mlieko
@lorin29 pozerala som rozne ohrievacky ale nie som nejak s nimi stotoznena, aj ten cas ohrevu je celkom dlhy, to skor zohrejem asi na sporaku v hrnceku
@kathhii riedit mlieko urcite nechcem vodou, v tom nevidim zmysel
@zuzkaa1991 UM robim aj ja v izbe a chceme teraz prechadzat na kravske, ale syn je este mensi, tomu nevysvetlim ze hned pridem aj s mlieckom 😀
@svsvsv v noci mame v izbe pomerne chladno, kedze vetrame, obavam sa ci by to mlieko nebolo studene, ale inak je to asi najschodnejsia cesta, mozno kupim nejaky termoobal a vecer mozno mlieko prihrejem, nech do noci vydrzi teplejsie
@malebiele koľko ma maly???my sme mali problém s kravskym odmietala mi ;) musela som potajomky nalievat do flasky 😁 tak v noci som robila UM cez den pred spankom obed vecer mala kravské
@zuzkaa1991 bude mat za chvilu rok, kravske davam do varenia uz normalne ale zacala som sa zamyslat nad tym, ako to budem robit v noci, ked budem chciet prejst na kravske uz, kedze teraz pije este UM a to mam termosku s vodou a zarabam v noci, par sekundova zalezitost 🙂
@zuzkaa1991 a maly pije uz len vecer pred spankom a v noci mlieko, cez den nie... skusala som mu dat aj ciste kravske len, a nemal problem vypit, ale zatial davam to cerstve, nie trvanlive...len nechcem davat pred vecernym spankom jedno a v noci druhe, uz by som chcela len kravske po roku
@malebiele podla mna do 2r. By bolo ok UM kedze obsahuju vitamíny atd..tu termosku mala som aj ja ;) s vodou možno po 2r.mozno uz nebude si pytat v noci mliecko nechajte co bude potom ja vsetko robim podla malej ako sa rozhodne sama
ja som vždy varila vždy kde sa dieta zobudilo, aby mala čerstve
Len zohrievať a vstávať v termoske nám skyslo bohužiaľ