Pimafucort a dojčenie

ivuka
1. dec 2016

Dobrý večer, chcela by som sa spýtať, či je potrebné zmyvat Pimafucort pred dojčením z bradaviek. Dnes mi ju dal kožný, nakolko usúdil, že mám ekzém na bradavkach. mám ich začervenané, lesklé na mieste červene a akoby šúpajúce. Bolia už len na dotyk a pri dojčení ani nevravím. Ďakujem za odpoveď

sissy27
1. dec 2016

@ivuka ak ti je zaťažko prečítať príbalový leták, tak rovno ochutnaj a porozmýšľaj...
Kortikoid, antibiotikum, používať krátkodobo len na kožu, nevhodné pre deti, u kojacich rozhoduje o použití lekár a ty rozmýšľaš, či to dať dieťaťu do úst? 🙄

ivuka
autor
1. dec 2016

@sissy27 ďakujem za odpoveď a dalo sa to aj iným štýlom napísať. nie je mi to za ťažko ale chcela som vedieť skúsenosti s tým kto má. Nečakala som takú odpoveď s týmto tónom. EŠTE RAZ ĎAKUJEM

sissy27
1. dec 2016

@ivuka no ja tomu hovorím, že aká otázka taká odpoveď... Tie príbalové letáky tam nie sú kvôli tomu, aby tuba v krabičke nehrkala, ale sú tam napísané celkom zaujímavé informácie... Oplatí sa čítať! 😉

ivuka
autor
1. dec 2016

@sissy27 ďakujem za typ a ešte je tam aj preto asi aby sa neobyla tuba a názov lieku, si zabudla poznamenať
a ja som sa pýtala slušne a normálne

sissy27
1. dec 2016

@ivuka a ja som odpovedala slušne a normálne, žiadne vulgarizmy, urážky ani nič podobné... Že ti nepasuje štylistika neznamená, že ja som neslušná alebo nenormálna.

delmondo
1. dec 2016

Opýtaj sa v skupinke laktačná poradňa