Ahojte maminy. Chcem sa opytat ako casto a dokedy ste pili caj pre dojciace matky? Dakujem za odpovede 😉
pri prvej vobec pri druhej som ochutnala a sup do kosa 🙂 nevidim v to dovod 🙂 prvu som kojila 15m druhu 14m
brumka, mozno si mala taky, co nechuti))) ja si kupujem s jarabinou, a ten je vyborny, mne osobne velmi chuti)))
pijem 3x denne, a nie len kvoli kojeniu, ale mi aj chuti.
Ja som skúsila pri prvej 1 balenie, no kedže mi čaje celkovo nechutia tak som s tým skončila a pila som vodu. Mliečka som mala aj tak až moc a kojila som 17 a 22 mesiacov 🙂 Určite však jeho pitie neublíži.
prvu som kojila najmenej a pila caju na kojenie najviac 😀
Ja som ho pila takmer po celý čas,čo som malú kojila(20m).Mne straaaaašne chutil 🙂
Ja som pila v oboch pripadoch pocas celeho dojcenia (11 m. a skoro 24m.). Mne chutil.🙂 aj granulovany,aj sackovy.
Tak ja som ho pri prvom pila, ale nie pravidelne (kojila som 6m ale kvôli opéracii som prišla o mlieko). Pri druhom som kojila 10m a pila som ho pravidelne - chutil mi. Ja som mala pravidelnosť takú, že po každom kojení som behom 2h vypila pol litra toho čaju (alebo iného) a potom tak pol hodky pred kojením som zalievala ďalší. Takto som si zvykla a aspoň som nezabudla prijímať tekutiny a vedela som hlavne koľko pijem. 🙂
ja som pila, lebo mi chutil, je vela druhov, ale kojit sa mi aj tak dlho nepodarilo
pri prvom som ho pila, kym sa mi nezhnusil castym pitim asi pol roka.. ako casto to, si uz nepamatam.. s mliekom som problem nemala.. pri druhej som ho nepila vobec a mlieko som mala rovnako dobre a rovnako vela..
Ja som pila. Často som mala laktačné krízy + homeopatika + hroznový džús, približne do 6. mesiacov
Ja son pila a este aj teraz si sem-tam dam 🙂 zo zaciatku som pila kazdy den kym bolo v baleni potom som nepila a asi pred mesiacom som si znova kupila balenie 🙂