Pikantné jedlo a dojčenie

monicka976
8. feb 2022

Ahojte, kocky prosim vas, poradte mi, pozabudla som sa a mala som fakt pikantnu cinu na obed, maleho dokrmujem UM a aj kojim lebo je hrozny hlados ale teraz neviem, kolko pockat s kojenim aby som mu nesposobila bolest bruska alebo nejaku reakciu pre pikantne jedlo...vsade citam inak. Neviete kolko staci pockat aby som mala istotu, ze mu to neovplyvni travenie? Maly ma len tyzden. Vopred dakujem a pekny den 🙂

marylynn
8. feb 2022

@monicka976 neboj sa nič a normálne koj. Jedlo väčšinou nesúvisí s tým či bábo boli bruško. Ja som prvý mesiac pri dcére nejedla už miestami nič a nepomohlo... Pozri mamilu a na modrom koni je aj skupina laktačná poradňa, tam sa o (ne)suvise jedla matky a obsahu mlieka dozvies viac.

monicka976
autor
8. feb 2022

@marylynn dakujem za radu 🙂

weronka31
8. feb 2022

Ja som bezne jedavala pikantne ked som kojila, nikdy sa nic nestalo... Nijak som sa pri kojeni neobmedzovala, okrem alkoholu 🙂

petamich
8. feb 2022

no vyskusaj uvidis 🙂 ja osobne mam velmi rada komentare - neboj sa nic, vsetko jedz, vplyv na dieta to nema, nuz tak u nas ma - ked zjem hrozno alebo cokolvek z hrozna zhorsi mu to atopicky ekzem (a kedze som do seba liala litre hroznovej stavy, aby som podporila tvorbu mlieka, tak mal ten ekzem priserny, kym som na to prisla) a strukoviny ho tak naduvaju, ze place pol noci a potom prdi ako stary chlap 🤷‍♀️ a ano mam to odsledovane, ze to je z toho, kedze sme kvoli ekzemu riesili eliminacnu dietu

takze za mna treba vyskusat a uvidis ale ono by sa to prejavilo este v ten den, maximalne na druhy

monicka976
autor
9. feb 2022

@petamich dakujem za rady 🙂 nemam vobec skusenosti lebo pri prvom som vobec nemala mlieko

fiafia
9. feb 2022

@monicka976 no rada neobmedzuj sa a neboj sa,dieťaťu nič nebude nieje celkom pravdivá. Každé dieťa je iné a na mojej som nevhodnú stravu teda zbadala