Papanie 8 dňového bábätka

janca196
5. aug 2017

Mám 8 dnovu dcerku... Kt.cez deň spinka tvrdo a ked chcem aby spinkala aj v noci tak ju budím a to aj 15 minut 😊 len sa nepýta papať. . Nevadí to??? Keď potom papa tak chce byt na prsníku aj skoro hodinu.. Je to v poriadku?

pininka
5. aug 2017

@janca196 je to v poriadku,lebo tak male dieta si musi zvyknut celkovo na svet okolo seba. Aj moja zo zaciatku mala prevratrny rezim, spala ovela lepsie cez den a sice tak dlho nebola na prsniku, ale kazdu chvilu bola hore. Uvidis o tyzden to uz zas bude ine.

evakalna
5. aug 2017

Je úplne normálne, že 8 dňové novorodeniatko stále spinká, papá materské mliečko a ukľudňuje sa na prsníku. Užívajte si to spolu čo najdlhšie.

koray
6. aug 2017

Je to v poriadku,moj ma 2 roky a keby som ho neblokovala,tiez visi na mne cely den😀

redlola
6. aug 2017

@janca196 zavolala by som si dobrú laktacnu poradkyňu, ktorá skontroluje efektivitu pitia mlieka. Bábätka sú dlho na prsniku a aj veľa spia, najmä novorodenci. Ale za kontrolu a pomoc s prisatim veľa nedas. Treba sa pozrieť aj na celkove prospievanie, priberanie, spokojnosť bábätka.
Inak je možné, že ma ešte prehodeny deň s nocou. Nebudila by som bábätko, skôr by som ho aj seba zaradila do bežných denných činnosti - normálny hluk, žiadne zatemňovanie izieb, stisovanie radia, či tv (lebo aj to často robia rodičia a potom sa čudujú, že deti majú posvätný spánok, kedy sa nesmie nič suchnut či sú hore po nociach)

johanka_de_arko
6. aug 2017

Predstav si, ze doteraz, kym bola u teba na snure, papala priebezne takmer cely den a spinkala kedykolvek chcela. Ona nevie, ze sa zmenili pravidla. Potrebuje sa to naucit postupne.

ciernypes
6. aug 2017

Al pribera a ma mokre plienky neries a bud stastna ze spi a ty mas frei,ja som take dieta nemala😻

janca196
autor
6. aug 2017

Ďakujeme Vám veľmi pekne....už sa to mení a naozaj každý deň je úplne iný. ..raz papka poctivo 20 min..a hneď zaspí, inokedy papka pomaličky a dobre že pri tom nezaspi a to nam potom trvá trošku dlhšie. .ale cicu nechce pustiť 😄 dnes sa napr.pekne budila sama...takže uvidíme...už len doriešiť ragady a bude to ok..😉