Papanie 3 mesačného bábätka

lubina2
18. jún 2011

ahojte maminy, chem sa vas spytat, kolko vypiju vase 3 mesacne babetka um mlieka. davate im podla toho kolko pisu na krabici alebo sa riadite niecim inym. moja bude mat v utorok 3 mesice a momentalne zacala pit 130 ml 6 krat denne, ale podla krabice by to malo byt 150, ja som citala v nejakom mamickovskom casopise ze deticky v 3 mesiacoch by mali vypit 110 ml 6 krat denne. myslite, ze je v poriadku ako papame. v utorok ideme do poradne tak uvidim ci pribera pekne. dakujem za kazdu odpoved

lili_mia
18. jún 2011

@lubina2 Nestresuj a počkaj na poradňu 🙂) ja poznám jedno dievčatko, kt odmieta tuhú stravu a z UM nepriberá tak akoby mala. Mamina zúfala skúsila dať z tých vecí pre deti do mikrovlnky, akési detské lazane a spapala 🙂) a okrem toho stále nič iné. Dr sa vyjadrila, že ked priberá, tak aspoň niečo spapá, ale stále treba skúšať aj niečo iné, no ale ako, ked dieťa odmieta čo len jednu lyžičku, ani neochutná. Možno jej to zle vonia.

evka4
18. jún 2011

@lubina2 ahoj, urcite je to v pohode, kazde babatko je ine, niektore papaju viac, ine menej. ak ma dost pocikanych plienok, tak by som sa urcite nestresovala..aj moja dcerka nie je tabulkova, nikdy nezjedla mnozstvo, co bolo urcene na krabici a pribera priblizne rovnako ako ine deti, ktore toho zjedia o dost viac. ked mala tri mesiace, tak malokedy dokazala zjest 130ml a tiez som ju krmila 6x denne. tiez som sa stresovala, ale casom som zistila, ze jej to mensie mnozstvo jednoducho staci. drzim palce 🙂