Velmi vas prosim o radu.moja dcera ma 4 mesiace aj 2tyzdne a nechce mi jest.do teraz nemala problem az posledne 2 tyz. Za 24 hod. zie 320 max 500 ml co si myslim,ze je velmi malo. Davam jej Nutrilon HA.
aj my mavame take obdobia...ajaaaaaaaaj ako dobre to poznam....
aj nasa mala jeden cas také obdobie, ze menej vypila mliecka. ona totiz prespala celú noc, vtedy vnoci vobec nepapala, vtedy som to riešila tak, že som jej vnoci v takom polospanku dala flasku mliecka vypit. a ona vypila. tak som bola kludnejsia. potom to preslo.
neriaď sa tabuľkami na UM, možno jej idú zúbky.
moja dcera ma 7 mesiacov a kym som ju neprikrmovala,tak mi pila 5 flasiek UM po 125ml za 24 hodin....teraz prikrmujem 1-2 denne,ale davky mlieka sa nezvysovali...na krabici je napisane,ze by uz mala pit 210ml....no to nam nehrozi ani ked bude mat 1 rok 🙂 je sice drobnucka a chudsia ako moji synovia v jej veku,ale nevidim dovod na ziadne obavi...pomalicky - ale isto pribera.... 🙂
tabulkami sa neriad, 200ml vypije moja 10mes., vtedy pila tak max. 150ml vecer, cez den aj menej
No ja teda neviem, mne sa to zda malo, aj ked moze to byt zubkami, ale to najlepsie posudite vy, ci sa jej prerezavaju, ak nie, asi by som sa spytala radsej lekarky. Ani moja dcerka nikdy nevypila mliekopodla tabuliek, A tiez mi pila UM vselijako - na spanku atd, ale ked sme zacali s prvymi prikrmami, tak sa rozjedla a pekne potom pila aj to mliecko. Aj ked 150 ml max. mipila do 2 rokov. Mozno by som na vasom mieste presla z HA mliecka na normalne UM, to je sladsie, tie hypoalergenne su podla mna nechutne. Ani mojej velmi nechutili.
My sme mali perene styri mesiace a tyzden, ked mi to mala zacala robit. A pricila bola, vysiel jej prvy zubok a flaska jej blizila dasienka. Ale pricina moze byt vselijaka. Inac 500 ml nie je malo.