Pachuť zmrazeného materského mlieka

alexa35
4. apr 2014

Dnes som potrebovala zmrazene MM a ked som ho rozmrazila,volne bez ohrevu malo divnu vonu a aj pachut, zmrazila som ho cerstve v sterilnych sackoch priamo na MM,takze pokazene byt nemohlo,skusila som rozmrazit aj druhy sacok a presne to iste,je mozne ze zmrazene MM moze mat inu pachut ako cerstve,je to normalne,mate niekto skusenosti? Vopred dakujem za postrehy

liana03
4. apr 2014

Ano, je to úplne normálne, ja som takto dávala 2 roky, stále som obmieňala, za nové, ale pachuť a divná vôňa bola vždy, ale nikdy sme nemali problém.

havana_frost
4. apr 2014

Je tu o tom veľa diskusií, ešte som asi nepočula, že by sa to niekomu nestalo. Aj ja mám tú skúsenosť, že každý jeden sáčok po rozmrazení viac či menej smrdí a má aj horkú pachuť. Deťom to vraj nevadí a na kvalitu to vraj vplyv nemá. Moje bábo také tiež vypilo, ale keď už sa mi zdalo smradlavé moc, ani som mu ho nedala. Moja skúsenosť je, že je ako tak konzumovateľné, ak je zmrazené do 1 mesiaca.

siska53
4. apr 2014

@alexa35 to je v poho..kamoska mala kopec naodsavaneho,vraj tiez to tak divne pachlo ci co,malemu to nevadilo,pil,to,do kasi ho pouzivala..nic mu nebolo.

kiwi82
5. apr 2014

ahoj, ja som tiež mrazila a nakoniec práve pre tú chuť vyhodila :( osvedčilo sa mi skladovanie v chladničke na max 24 hodín, to bolo stále chutné.