Overené babské recepty na tvorbu mlieka

17. feb 2023

Ahojte mamičky, máte nejaké overené babské rady ma tvorbu mlieka?

deti95060810
17. feb 2023

kúp v lekárni homeopatikum.... super. mne poradil pediater

zoruska
17. feb 2023

Vinea

chrumka333
17. feb 2023

Vinea robila malému zle na bruško, pila som matysaka ale podľa mňa žiaden zázrak, inak naozaj sa naliali po riadnom hovädzom vývare 🙂 a to sa tuším ani niekde na nete nepíše

pribinak
17. feb 2023

Zmes bylín ako senovka a benedikt. V lekárni dostať caje na podporu. Výborná je aj čistá Hroznova stáva

1357
17. feb 2023

Ja pijem vineu, čaj, senovka a Benedikt, ale ževraj aj vtáčie mlieko je dobré ešte som si ho nestihla spraviť nemám čas 😅 ale hlavne dopyt=ponuka takže čím častejšie odsavať / prikladať 😉

thereisabear
17. feb 2023

Veľa tekutín a správne nastavená psychika.

riskoh
17. feb 2023

Homeopatiká ricinus comunis, piť veľa vody,čaje na podporu kojenia,biela hroznová stáva Matysak,dať sa do kľudu ,oddychovať....

autor
17. feb 2023

Mám matyšak kúpený ale neviem koľko ho môžem vypiť aby nenarobilo bábätku šarapatu. Predsa len je to hrozno.. Mám predčasniatko tak veľmi opatrne musím.. Vy koľko matysaka vypijete denne?

riskoh
17. feb 2023

Ja som mala fľašu na 2dni,syn nemal tráviace tazkosti

akbara77
17. feb 2023

Tu platí jedno, čím viac kojis, tým viac mlieka...zabudni na vetu, ze dojčiť každé 3 hodiny..Plus Benedikt a Senická.

1357
17. feb 2023

Aj ja mám predcasniatka dvojičky narodené v 32+3. Termín pôrodu som mala 4.3. bola som bez detí boli v inkubatoroch ja doma oni 100km odomna. Psychika v zadku ale naozaj odsavať/prikladať a pôjde to 😉

miimss
17. feb 2023

Veeeeeeela mäsa tým myslím fakt veľa 150g 3x denne, tvrdý syr, zaprazene polievky, caro, mliečne výrobky ale s mierou vrátane mlieka, veeeela tekutín, a ja som pila ešte čaj na dojčenie UKKO.

liena12
17. feb 2023

Ja som pila denne liter melty. Nasla som to na nete medzi babskymi radami a mne to zafungovalo. Mimo toho samozrejme dostatok iných tekutín.