Ahojte.
Mam 7 mesačnú dcérku, ktorá doteraz bola na mojom mliecku. Prsník mávala na zaspanie, inak som jej odsavala výlučne mliecko a kŕmila ju cez flašku (skúšali sme aj len dojčenie, no malo priberala, tak som mávala istotu, že aspoň niečo vypije z fľašky) - narodila sa malička, nevedela mliecko dostatočne vytiahnuť.
Ja som však mala dlhšie problémy - ukoncovala som vysokú školu,… bolo toho viac - môže to byt jeden z dôvodov, prečo mi poklesla tvorba mliečka.
Dnes som malej dávala UM, najskôr vypila len malo, zvyšok som mala môjho, tak spapala. Avšak teraz, 2x sa mi dovrackala. Flašku vôbec nechce chytiť.
Otázka znie - ak už raz začnem strácať mlieko, je to beznádejne alebo sa to da ešte zachrániť? Prsníky chytá krásne, avšak na prsiach drieme alebo len malo papa. Aku máte skúsenosť? Zachránili ste vaše mliecko?
Ak má v tom utvrdite, je najmenej privolať laktacnu poradkyňu, avšak chcem len vedieť, či to má nádej alebk je to už stratené ❤️🙏🏻 ďakujem
Nic nieje stratene 🙂 , urcite si zavolajte laktacnu poradkynu nech vam poradi podla toho z akeho ste mesta Mamila ma na celom Sk poradkyne