Ohrievanie a prenos materského mlieka

elisabethka
7. aug 2023

Ahojte chcem sa opýtat, ked si odstriekate MM a viete, ze ho po 1-2 hod. pouzijete a nechate ho vonku zohrievate ho pred podanim babatku slebo ho davate izbovej teploty? A druha otazka ked si odstriekane MM potrebujem zobrat zo sebou vydrzi mi napr. v termobale alebo termoske tak aby sa nepokazilo napr.hodinu ked potrebujem niekde ist?
Mala totiz je dost akcna pri kojeni, mrvi sa a papa tak 40 min. to si velmi neviem predstavit kojit ju niekde na ulici. Tak ci si mozem zobrat mliecko takto. Dakujem 🙂

pribinak
7. aug 2023

Nauč sa dojčiť na lavičke a odpadne ti kopec roboty s prenášaním a ohrievanim mlieka
Ak tomu das šancu aj bábätko si rýchlo zvykne
Prehodis cez seba a bábätko deku vi plienku

Máš ešte maličké babo ale keď trošičku podrastie tak aj ten čas kŕmenia sa skráti

aiana24
7. aug 2023

Tak ako pise pribinak! Odstriekavanie je zbytocna konplikacia. Mala sa casom bude krmit rychlejsie. Kym je este takato malicka tak sa pekne pokojte v klude ked sa da. Ona aj ty sa v tom zlepsite s casom.

lula3108
7. aug 2023

@elisabethka ja mlieko zohrievam lebo moja ho ma radsej take teplejsie, studene alebo teda izbovej teploty sa jej moc nepaci😄a ked niekde idem tak zohrejem a prelejem do termosky, ale uz som isla aj tak ze zohriala som vo flaske a tu dala do termoobalu. Par hodin to vydrzi teple, nemusis sa bat ze sa pokazi. Ja tiez neviem dojcit na verejnosti, potrebujem sa poriadne podopriet a mlieko mi tecie kade tade z oboch prsnikov a do toho je aj mala cela od mlieka😄nechapem ako to ostatne davaju