Ahojte chcem sa opýtat, ked si odstriekate MM a viete, ze ho po 1-2 hod. pouzijete a nechate ho vonku zohrievate ho pred podanim babatku slebo ho davate izbovej teploty? A druha otazka ked si odstriekane MM potrebujem zobrat zo sebou vydrzi mi napr. v termobale alebo termoske tak aby sa nepokazilo napr.hodinu ked potrebujem niekde ist?
Mala totiz je dost akcna pri kojeni, mrvi sa a papa tak 40 min. to si velmi neviem predstavit kojit ju niekde na ulici. Tak ci si mozem zobrat mliecko takto. Dakujem 🙂
Tak ako pise pribinak! Odstriekavanie je zbytocna konplikacia. Mala sa casom bude krmit rychlejsie. Kym je este takato malicka tak sa pekne pokojte v klude ked sa da. Ona aj ty sa v tom zlepsite s casom.
@elisabethka ja mlieko zohrievam lebo moja ho ma radsej take teplejsie, studene alebo teda izbovej teploty sa jej moc nepaci😄a ked niekde idem tak zohrejem a prelejem do termosky, ale uz som isla aj tak ze zohriala som vo flaske a tu dala do termoobalu. Par hodin to vydrzi teple, nemusis sa bat ze sa pokazi. Ja tiez neviem dojcit na verejnosti, potrebujem sa poriadne podopriet a mlieko mi tecie kade tade z oboch prsnikov a do toho je aj mala cela od mlieka😄nechapem ako to ostatne davaju
Nauč sa dojčiť na lavičke a odpadne ti kopec roboty s prenášaním a ohrievanim mlieka
Ak tomu das šancu aj bábätko si rýchlo zvykne
Prehodis cez seba a bábätko deku vi plienku
Máš ešte maličké babo ale keď trošičku podrastie tak aj ten čas kŕmenia sa skráti