Odstaví sa dcérka od mliečka, ak som dostala menštruáciu?

iwda
11. okt 2011

Plne dojcim, pred par dnami som dostala crevnu chripku, ktora trvala 5 dni, ale aj tak som sa snazila svoju dceru dojcit, mlieko nebolo nic moc, aj z toho dovodu, ze som v sebe takmer nic neudrzala, ale uz sa to upravilo no a ked som si myslela, ze je uz vsetko najhorsie za nami, tak som dnes rano s hrozou zistila, ze som dostala menstruaciu. Bojim sa len jednej veci a to je, ze sa mi dcerka odstavi, lebo som pocula take veci, ze ked zacne menstruacia, meni sa chut mliecka a deti sa lubia odstavit... viete o tom niekto nieco, popripade mi poradit, co teraz robit?

nika12
11. okt 2011

to pocujem prvy krat, ze sa meni chut mlieka pri menstruacii ....ja som dostala menstruaciu hned po sestonedeli a mam ju pravidelnu a doteraz dceru dojcim, ma 17 mesiacov ... takze podla mna je to blbost

magic08
11. okt 2011

A dcerka odmieta prsnik?

anjelicek26
11. okt 2011

Nic nerobit, ostat v klude, su zeny, co maju menstruaciu hned po sestonedeli a dojcia bez problemov az dva roky. Isteze je chut MM trochu ina vplyvom hormonov pocas menstruacie, ale deticky s tym taku vedu zasa nerobia... Hlavne vela pi, dopln mineraly a vitaminy, co si pocas crevnej chripky stratila.

bastyna
11. okt 2011

ja som dostala menzes hneď po šestonedelí, ba myslím že ešte skôr, tiež som mala zdravotné problémy a keď mal malý 6 týždňov dokonca štátnice. Rovnako som mala obavy, že sa mi malý odstaví sám, lebo v tých problámových situáciách som mala pocit, že nechce mliečko sať tak ako obyčajne, ale podľa vlastnej skúsenosti rovnako viem, že treba len vydržať a chce to trpezlivosť. ..Malý má 18 mesiacov a ja stále dojčím a teraz mám zasa obavy, či sa bude chcieť odstaviť, keď mu tak moje dudy chutia. 😀 😀

seva
11. okt 2011

v prvom rade sa dopredu nestresuj. je uplne normalne, ze sa dostavila MS, poznam zeny, ktore ju dostali hned po sestonedeli, alebo po 3 mesiacoch. s tym nic nenarobis, hormony pracuju kazdej z nas inak, a mrcha jedneho dna proste pride 😉 nie je to ziadny milnik, ja si ani nepamatam, kedy prisla, niekedy v 8 mesiacoch veku dcerky asi ?? dojcila som 15 mesiacov. dolezite je, ze chces dalej dojcit. dcerku normalne prikladaj, vela pi, dopraj si papat (po tej crevnej chripke urcite dobre padne) a ver tomu, ze bude vsetko v pohode 😉

traktor
11. okt 2011

nestresuj dopredu co bude a uz vôbec neries co si pocula..si musis verit..ty budes kojit 😉 ..bud v pohode, vela pi, daj sa do poriadku, dieta si prikladaj na poziadanie a hlavne si ver, ze to zvladnes 😉

ivett1
11. okt 2011

no, aj keby to tak bolo, ze sa meni chut mliecka, sama vidis, ze nie si ani prva a ani posledna, ktora by dojcila, aj ked uz ma MS...vobec sa tym nezatazuj a pekne dojci dalej...dcerka by mohla prestat papat mliecko skor z dovodu, ze sa jej narusi zabehnuty cyklus, lebo "vyciti, ze si nervozna...uplne suhlasim s mamickami, ktore ti odpisali predo mnou-sustredit sa na seba, vela pit, doplnit vitaminy a pod. drzim vam palce 😉 ...

strapco13
11. okt 2011

szhlkasim s ostatnymi ...nestresuj sa, kludne koj nadalej na poziadanie, dopln si vitaminy po crevnej chripke a uzivaj si to ..mrska nic neovplyvni 😉

olifcek
11. okt 2011

ked sa dostavi menstruacia, mliecko nemeni chut, len sa moze tazsie spustat... ja som dostala menstruaciu, ked mala oliv 10 mesiacov a kojime sa dalej. ale i ja som sa toho obavala, az kym som si nenastudovala info a bola som hned v pokoji x;o) neboj nic, neodstavi sa x;o)

oskorusa
11. okt 2011

ja som dostala menštruáciu mesiac po pôrode a dojčím stále, už to bude skoro rok 🙂 hlavne trpezlivosť a dostatok tekutín a dojčiť môžeš dokedy budete obe chcieť

nibiru
11. okt 2011

ja som mala vyrozu ked mala mala cca 3m gcala som cely den hnackovala a mala teploty 39... v mlieku ma mala protilatky jedine ak dojcis daj si nieco cez usta aby sa nenakazila od teba snaz sa vela pit aj ked po lyžickach ja som si dala aj smectu neskor hylak a pomohlo hlavne dojci na poziadanie 🙂 neboj sa ja som menzes dostala ked mala mala 8m. a dojcim doteraz 😉

dahra
11. okt 2011

Ja som dostala mestruaciu 7t po porode. Este dokonca par dni pred jej prichodom ma stihol chytit slepak - bac operacia. Maly so mnou v nemocke, dojcila som ho, aj ked som cca 4 dni bola len na infuzkach, no papal pekne, mlieko sa mi tvorilo. Pocas menstruacie som sa vzdy snazila dost pit, ale to robievam tak ci tak. Maly sa odstavil zo dna na den par dni predtym, ako oslavil 1.narodky. Proste boleli zubky a mliecko nechutilo (uz ani odsate viac nechcel)

vejinka
11. okt 2011

menstruacia meni chut mlieka?? tak taku kravinu som este nepocula je to hlupost chut mlieka dosze zmenit len druhe tehotenstvo a aj to niesom si ista ale takto sa mi odstavil syn proste mu prestalo chutit. ty sa ukludni vela pi a ponukaj prsnik ako doteraz ja uz kojim len tri krat denne a staci mu lebo uz ma vsetko ale v noci kojim aj 5-6 krat a nema problem vo dne obcas odmieta . ale nieje to tym ze mam svoje dni..(teraz nemam ale cakam kazdym dnom) ale tym ze xce robit milion veci a na kojenie nema jednoducho cas.

pimpulienka
11. okt 2011

Ja kojim zatiaľ 15 mesiacov a menzes som už mala viac krat a memam pocit, žeby vtedy malinkej mliečko nechutilo 😉

dari
11. okt 2011

kojim 6rokov s vynimkou ked sa odstavili starsi vzdy v 6mesiaci tehotenstva, menzes mam od 2mesiaca, takze ako ostatne odpovede predo mnou - urcite nie.

kvetinka211
11. okt 2011

mne prisla az po 7 mesiacoch a s kojenim nebol a nie je ziaden problem ... niektore babatka vraj mozu vtedy docasne odmietat mliecko, ale vacsina si to zrejme ani nevsimne 😉

cikyta
12. okt 2011

Vždy den pred menštruáciou mi dcerka trochu odmietala mliečko. Zhruba tie prve 2 dni si nepýtala 5 krát denne,no len 2 krát a pila ho krátko. Ked mi dcerka narastla do veku, že už rozpráva, sama mi povedala, neni dobre mliečko. Bolo to každý mesiac prve dva dni menštruácie, takže asi niečo na tom bude pravdy, ked sa hovorí,že je vtedy mliečko horkejšie, no nieje to dôvod na odstavenie. 🙂
(kojím 2,5 roku a menštruáciu som dostala hned po šestonedelí a mám ju pravidelne každý mesiac)

julia21
24. okt 2011

ahojte, ja som dostala menzes ked mal maly 5 mesiacov, a okamzite sa mi znizila tvorba mliecka, mate s tymto tiez niekto skusenost? nejako sme prekonali, ale teraz som dostala opat a opat malo mliecka.. ☹

bobocka
24. okt 2011

aaale ja som tiez dostala ms ked mal maly 5 mesiacov a teraz ma 25 mesiacov a dojcime stale 😉.tym sa vobec netrap.pri ms moze byt mliecko trosken ine,ale na odstavenie to iste nie je 😉 ak je pri ms mliecka menej.tak pi cajik so senovkou,alebo si daj homeo ricinus communis 5ch.vela pi a pozitivne mysli. 🙂

niulda
Autor odpoveď zmazal
Zobraz