Ahojte kvôli borelióze mám na 3 týždne ATB. Mám 1,5 ročné dieťa ktoré sa kojí počas dňa aj v noci . Musím ho zo dňa na deň odstaviť . Prosím nejaké rady ako na to , pripadne ktoré umelé mlieko je dobré ? Vôbec nemám skúsenosť
Ja som tiež takto skončila s dojčením u syna. Mala som zápal močových ciest, antibiotiká. Syn mal 22 mesiacov. Bolo to z minúty na minútu. Bol veľký ciciak, a bola som sama prekvapená, že pochopil a už nepýtal. Dávala som mu potom do 3 rokov ešte Sunar. Ale bolo to už dávno, dnes má 17. Takže mlieka sú už iné teraz.
Pokial musis odstavit narychlo tak proste prestat davat cicik. Vysvetluj ze uz neni mliecko. Ked bude pytat skus ho zabavit,pripadne daj nejake jedlo ak by bolo hladne. Ak uspavas na ciciku tak nech zo zaciatku skusi uspat manzel,cez obed mozno v kociku,cez noc maj vo flaske vodu,skus ponuknut tu. Asi bude plakat ale bude to len chvilkove,treba vydrzat a stale opakovat uz neni mliecko,on pochopi. A UM? Musis skusit...moje prve hned pekne pilo babylove,u druheho som skusila 3UM a nic nechcel,tak davam kravske. Drzim palec,treba vydrzat.
Ja som tiež takto odstavila 2 ročného. O 3 dni mu nič nechýbalo žiaden cicik 😀. Začal papať normálne jedlo a teraz mu hovoríme “mlincek” lebo zje ozaj všetko 😀. Nedať a vydržať 🙂
@szpj UM už ani nie je potrebné, teda ak má dieťa pestrú stravu....no a s odstavením jedine vydržať.....treba sa pripraviť na krik a plač a len vydržať....