Odstavenie dojčenia zo zdravotných dôvodov

jessi06
25. nov 2024

Ahojte ako ste to riešili by?? Mam 5 mesačneho synčeka a musím prestať kojiť koli zdravotným dôvodom. Skúšala som mu umelé dávať vôbec mi ho nechce skusili sme 2 druhý mliek s flaskou sa len hra poraďte prosím ako to urobiť aby to bolo co najmenej bez problémov 😏

beata_k
25. nov 2024

@jessi06 Dojcene deti nevedia pit z flase. Ide o uplne inu techniku sania. Najprv sa to musi naucit. A nie kazde mlieko detom chuti. Skus kendamil. Ten podla mna chuti najviac ako mlieko.

jessi06
autor
25. nov 2024

@beata_k rozumiem tak len skúšať.

beata_k
25. nov 2024

@jessi06 Asi ano, len skusat

biba_18
25. nov 2024

áno, skúšať, ja som bola na tom rovnako, ale ja som to potiahla do roka, keď už to bolo aj pre mňa prijatelnejšie ho odstaviť ... a mne ešte pomohlo v noci nespať pri malom - spal s ním manžel ...

blaazi
25. nov 2024

@beata_k mojmu chutil nutrilon profutura duobiotic s mliecnym tukom, podoba sa mi na materske a flasu zakceptoval iba Lansinoh, ktoru sme mali k odsavacke, ale trvalo to dlhsie

jessi06
autor
25. nov 2024

@blaazi fľašky mame 3 no ani jednu nechce len sa snimi hra

nevenka
25. nov 2024

@jessi06 skuste Kendamil a flasku Lansinoh.

jessi06
autor
Včera o 15:04

@nevenka toto je už 4te mlieko a nechce a z cumlíkmi sa hrá mame aj medelu a nič

jessi06
autor
Včera o 15:18

@nevenka dá sa ta fľaša kúpiť aj v lekárni??

blaazi
Včera o 15:30

@jessi06 ja som nenasla v lekarnach flase lansinoh :/, objednavam cez internet. Skusali ste dat do flase aj odsate materske mlieko?

jessi06
autor
Včera o 16:05

@blaazi nie aký to bude mať zmysel?? Keďže musím prestať kojiť koli môjmu stavu??

blaazi
Včera o 20:31

@jessi06 mozno lahsie prijme flasku, lebo bude poznat chut. Ked si zvykne na flasku, prejdete na UM. Niektorym detom to pomaha.

jessi06
autor
Dnes o 09:48

@blaazi vyskúšam ďakujem