Odstavenie dieťatka počas tehotenstva

kika2111
19. aug 2015

Mam 8mes.synceka a som tehotna,uz vsak nevladzem kojit,v noci sa budi kazdu hodinu a pol a kym znova zaspi prejde dalsia hodina.Ja vraciam cely den,chudnem a citim na sebe,ze uz to nezvladam,tak by som ho chcela odstavit,ale moj syncek ma atopicky ekzem a mala som odporucene HA mliecka,ktore vsak odmieta/skusilasom /druhov,sme v Belgicku.
A teraz neviem,moze byt uplne bez mlieka?Trebalo by pridat viac prikrmov?poradite?
Momentalne papa obed a desiatu a olovrant,
ranajky a veceru a nieco medzitym je moje mliecko.
Dakujem pekne za rady.

nevenka
19. aug 2015

Ahoj, v kolkom tyzdni si? Mliecka mas dost? Boli Ta kojenie? Ja som odstavila, ked mal maly 13 mesiacov, to je uz viac, teda mliecko mal este kusok do 16 mesiacov, ale on papal fakt malo inej stravy, lenze mne mlieko rapidne po tretom mesiaci tehotenstva ubudlo a kojenie ma bolelo. Tak v priebehu 3 mesiacov sme odstavili, s pomocou manzela, hlavne v noci sme chceli, lebo som tiez nevladala. V noci mu daval flasou vodu, ale tu nechcel, trvalo to dlho, ale zvykol si. A kase obilninove papa? Zarabane vo vode alebo nejakom rastlinnom mliecku? Ja by som na to sla cez kase - ak nemoze kravske mlieko, tak rastlinne, davat napolovicu s vodou alebo tie HA mliecka zarobit a do toho kasu, aby si zvykol na chut...dojcene deti velmi umele mlieka nechcu, casto maju problem aj s kravskym a HA mlieko sme mali do zasoby kupene, neminuli sme a skusila som mu z toho kasu spravit a nechutilo mu to, ma to taku bleee chut, to je pravda...ale nas je uz skoro 21 mesacny a doktorka odporucila aspon v jedle nech ma 500 ml mlieka za den, ale my papame aj jogurty, tvaroh, syry a tak, tak sa mozno aj dostaneme na ten objem za den, nie kazdy, samozrejme...ale pri 8 mesacnom by to este stale malo byt asi viac o mliecku.
Az teraz som si vsimla, ze si 14.tt, to bol u mna taky bod zlomu cca, ked mliecka bolo uz fakt malo...

Inak asi neporadim...

luba41
19. aug 2015

@kika2111 https://www.modrykonik.sk/group/4722/ sú tam aj tandemistky, tak poradia.. aj v poradni na českom MK pre atopický exem Ti poradia ..