Ahoj mám 3 mesačného synčeka a už mu nestačím s mlieckom tak sa chcem opýtať ako ho mám odstaviť od kojenia cez deň sa mi prsníky skoro nenaleju a iba ho tým kojením trápim cez deň a cez noc sa mi naleje len jeden prsník a už ho dokrmujem nutrilonom. Tak ako ho mám odstaviť aby sa mi nezapalil prsník?? Za pomoc ďakujem
Nech pije aj vaše aj umelé mliečko. Ja som yna tak mala môjho mlieka bolo málo a tak mal aj umelé. Pekne som kojila do 11 mesiaca. Potom som prestala kojit keďže moje mlieko odmietal.
@zuzka591 postupne dávať z toho naliateho prsníka stále menej, zo dňa na den sa to nedá, ja som napr prestala kojiť v 4 mesiacoch, tiež som dokrmovala a tým padom moje mlieko postupne ubudalo, kazdym dnom ho maly vypil menej a ka som kazdym dnom na to menej tlačila až nejako prirodzene si dal pár kvapiek a mlieko sa mi už nerobilo, nemala som zápal ani nič, len pár dni take hrcky, ktoré za cca tyzden zmizli...
@zuzka591nechces si radšej zavolať laktačnu poradkyňu? Pomôže ti tak ,že ani to umelé nebude treba 🙂 ak nie tak základ je najskôr nadojcit z prsníka a až potom dokrmit umelým...ale zakaždým dať najskôr prso..nie iba ráno a večer 🙂
Preco odstaviť? Ved nech vypije co mas a zvysok dopije um.