Odstavenie 3 mesačného tak, aby sa mi nezapálil prsník?

zuzka591
30. jan 2019

Ahoj mám 3 mesačného synčeka a už mu nestačím s mlieckom tak sa chcem opýtať ako ho mám odstaviť od kojenia cez deň sa mi prsníky skoro nenaleju a iba ho tým kojením trápim cez deň a cez noc sa mi naleje len jeden prsník a už ho dokrmujem nutrilonom. Tak ako ho mám odstaviť aby sa mi nezapalil prsník?? Za pomoc ďakujem

pribinak
30. jan 2019

Preco odstaviť? Ved nech vypije co mas a zvysok dopije um.

evittam
30. jan 2019

@zuzka591 Ako pise
@pribinak Nadojci a dokrm.

zuzka591
autor
30. jan 2019

@pribinak ale on mi umelé mlieko vypije 200 ml a to sa mi už zdá veľa aj moje mlieko aj umelé

pribinak
30. jan 2019

@zuzka591 tak si odstrikaj do fľašky a uvidis kolko vypije tvojho mlieka

hanickaondrik
30. jan 2019

Nech pije aj vaše aj umelé mliečko. Ja som yna tak mala môjho mlieka bolo málo a tak mal aj umelé. Pekne som kojila do 11 mesiaca. Potom som prestala kojit keďže moje mlieko odmietal.

29simona29
30. jan 2019

@zuzka591 postupne dávať z toho naliateho prsníka stále menej, zo dňa na den sa to nedá, ja som napr prestala kojiť v 4 mesiacoch, tiež som dokrmovala a tým padom moje mlieko postupne ubudalo, kazdym dnom ho maly vypil menej a ka som kazdym dnom na to menej tlačila až nejako prirodzene si dal pár kvapiek a mlieko sa mi už nerobilo, nemala som zápal ani nič, len pár dni take hrcky, ktoré za cca tyzden zmizli...

veronikadomanova
30. jan 2019

@zuzka591nechces si radšej zavolať laktačnu poradkyňu? Pomôže ti tak ,že ani to umelé nebude treba 🙂 ak nie tak základ je najskôr nadojcit z prsníka a až potom dokrmit umelým...ale zakaždým dať najskôr prso..nie iba ráno a večer 🙂

siska53
30. jan 2019

@zuzka591 a? to nie je dovod na odstavenie, ved mlieko mas.. skor by som vylucila UM a casto prikladala. A ani mne sa pri malej nenalievali. A mlieko som.mala a dost a dojcila ju dva roky.