Ahojte mám otázku moja mala ma 1 a jeden mesiac a chcem sa opýtať či je už vhodná doba na odstavenie alebo kedy ste vi odstavovali je to moje prvé dieťa a neviem či je už vhodná doba na odstavenie alebo nie je skoro už všetko takmer tak skúsenejšie čo myslíte ako to je je už vhodný čas alebo ešte nie
@momkaa pokial ta este kojenie prilis neobtazuje v zmysle, ze mala je v noci velmi casto hore, resp. ty uz nevladzes, este by som neodstavovala....Mne sa prve dieta odstavilo same uz v 8 mesiacoch, druhe som dojcila 2,5 roka a tretieho som odstavila v 15 mesiacoch lebo som uz tie noci nezvladala...A stvrte je este malicke, tak uvidime, co bude.
@jaroe tak zas nie ona spí skoro vždy celú noc je taký malý spachtos stane sa občas že vstane raz ale to malo kedy hlavne keď jej idú zuby tak v tedy sa stane že vstane raz za noc inak spí aj do 9 zo spanim nie je problém už aj by som chcela pomaly skončiť tak na 15 mesiacov alebo tak nie jak
Nikto ti na toto odpoveď nedá. Niekto odstaví dieťa keď má pol roka, niekto až v 3 rokoch. Toto musíš rozhodnúť ty sama, podľa toho, aké máš dieťa a ako to ty cítiš.