Ahojte, potrebujem radu. Na 1x viem odsať cca 20-30ml mlieka. No nemám to kde skladovať už. Je možné kazde 2-3hodiny dopĺňať do flasky kde som už mliecko odsala? Počas jedného dňa. A každý večer by som si odsate mliecko skladovala do mraznicky v sačkoch. Alebo sa nemôže kombinovať čerstvé a pár hodinové? Len mi je už ľúto baliť taký maly objem osobitne doteraz som balila po tých cca 20ml. Ďakujem za rady
Nemyslela som zalievať ale zlievat 😁
Ano, mozes
Musis zlievat az vtedy ked su rovnakej teploty.
V chladnicke moze byt materske mlieko aj 3 dni. Na izbovej teplote aj 24 hodin.
Odsavacku nemusis umyvat po kazdom pouziti. Staci raz za 24 hodin, ale je potrebne ju drzat v chaldnicke v igelitovom sacku. (teda nie stroj, ale len tie casti, ktore pridu do kontaktu s mliekom).
Cize budes drzat v chladnicke jednu falsu co bude zberna.
Po odsati, nechaj mliecko v tej flasi na odsavanie a spolu s odsavackou zabal do sacku a daj do chladnicky (netreba ani rozmontovat). Ked bude cas znovu odsavat, zlej mliecko do zbernej flase a mas odsavacku pripravenu na dalsie odsavanie.
Zalievať sa môže mliečko ale vždy musí byť rovnaká teplota. Čiže ak chceš doliat mliečko do toho čo už máš v chladničke musíš ho schladiť tiež. Jednoducho aby mali rovnakú teplotu. Vtedy sa môžu zalievať. V chladničke môže byť max 24hod materské mlieko. Potom už len vyhodiť. 🙂 ja som si tiež odsavala, tak som to študovala vselikde po nete a v knihách 🙂