Odsávanie len z jedného prsníka

maddiez
Včera o 11:24

Ahojte, chcem sa spýtať, syn 2 mesiace sa uplne odmieta prisať na prsnik, tak som začala odsavať a dávam mu z flašky + má UM. Odsajem vsak len z laveho prsníka, na 1 odsatie cca 60 ml, z pravého pár kvapiek. Je to normálne, že len v 1 mám mlieko? Ďakujem za vaše rady a skúsenosti s podobným.

lubkovaandrejka
Včera o 11:44

@maddiez ahoj, podla mna je to normalne, ak mas pravy po odsati volny, tak je to ok. Mne sa tiez robilo veeelmi rpzdielne. V jednom 150ml a v druhom bolo 60-90 :D

vkatush
Včera o 13:03

Ja som to tak mala, z ľavého nič a z pravého by som nakŕmila dedinu. Po mesiaci sme prešli len na umelé, lebo to bolo pre mňa trápenie (boli tam ešte iné veci).
Ale poznám baby, čo kojili len z jedného a aj laktačná mi vravela, že sa to stáva.

renatka100
Včera o 13:27

@maddiez ano aj ja som to tak mala, len z jedneho normalne tieklo. Teraz mam jedno o dost vacie ako druhe zial. Ale stalo to za tych 8 mesiacov kojenia. Drzim palce

nin12345
Včera o 17:25

@maddiez ak ti ide mlieko len z jedneho prsnika moze sa stat ze ti ostanu po ukonceni dojcenia (odsavania) rozdielne prsniky jeden velky druhy maly