Ahojte, som prvorodicka a chcem sa spýtať mam si zakúpiť odsavacku mlieka vopred, čiže už do pôrodnice alebo mam počkať? Vďaka za odpoveď.
@myska1102 v porodnici mi pozicali taku ich na cely pobyt. Cize netreba. A ak sa ti podari kojit, tak to bude uplne zbytocne. Pripadme ak v nemocnici zistis ze ti ju bude treba, vie ti ju muz ist kupit, objednat cez intermet a budes ju mat doma kym prides.
Ta co bola so mnou na izbe si kupila odsavacku elektricku za 200 eur a zistila ze je jej uplne zbytocna, kvoli liekom jej zakazali kojit a tak si zbytocne rozbiehala mlieko odsavackou.
nie, zbytocne.. ked ti ju nebude treba tak co? hocikde to potom dokupis ak bude treba
Pockaj a uvidis. Osobne som kupila az po tyzdni.
@srferreira, vďaka nechám si poradit
V pôrodnici ti požičajú odsávačku mlieka. Ja odporúčam haakuu, mne veľmi pomohla popri kojení.
Ja som dostala od známej manuálnu, keď mala malá asi 2 mesiace. Používam ju len občas, keď chcem doplniť zásoby mliečka v mrazaku. Prípadne keď viem, že na ďalší deň chcem ísť niečo riešiť bez malej, aby som nechala jednu dávku v chladničke… Inak sa partner perfektne postará, len mu musím mliečko nechať 😊.
v porodniciach odsavacky maju, takze tam urcite nebudes potrebovat, ako radia baby, pockaj s tym pokojne a uvidis, ci bude treba, mozno aj nebude a tym padom zbytocne teraz sa s tym zatazovat. ja planujem kupit az po navate z porodnice ak to bude nutne.
urcite elektricku a 2fazovu
@myska1102 ja som mala pozicanu od najlepsej kamosky, ze keby nahodou - pouzila som ju asi 10x a uz viac nebolo treba 🙂 v dnesnej dobe vies relativne rychlo nejaku kupit - v detskom obchode, lekarni, online - ja odporucam nekupovat vopred, nie je to lacna zalezitost a ak ju budes skutocne potrebovat isto budes chciet investovat do nejakej lepsej, nie manualnej atd.
@myska1102 počkaj, možno vôbec nebudeš potrebovať