Ahojte maminy s akou odsávačkou mlieka ste boli ozaj spokojné? Po prvom pôrode som narýchlo z pôrodnice kúpila Baby ono ,ale nebola som s ňou extra spokojná,tak sa pozerám tentokrát už skôr po nejakej,aby som vedela v prípade potreby kúpiť. Ďakujem.
@nina004 ja som mala tommee tippee, nebola zla, ale keby si mam znova kupit, tiez by som isla do medely.
@petricka22 Nad tou Tommee som rozmýšľala, podľa nejakých testov vyšla dobre. Ale zatiaľ ma medela oslovila najviac, ešte by ma zaujímalo aká je true life.
@nina004 zalezi ako casto a dlho ju chces/budes musiet pozivat. ja mam MEDELA double Freestyle aj s pasom a je to parada. pred tym som mala elektricku od aventu a lutujem ze som si medelu nezaobstarala hned. obojstranna skratila odsavanie na polovicu casu, mam volne ruky na cokolvek co treba.
@valentina12345 Pri synovi som využívala prvé tri mesiace asi tri až štyri krát do dňa. Keď to bude rovnako, tak využitá bude dosť.
@nina004 elektricka medela symphony. Ale mala som ju na pol roka pozicanz z lekarne. Je top! Rucnu mam tiez od medely