Dobrý deň, prosím odporučte mi manuálnu odsávačku mlieka. Takú klasickú nejakú nie predraženu... Chcem skúsiť manuálnu najprv kedže neviem ci to budem vôbec potrebovať aby som nevyhodila 150€ zbytočne...
vyskusala som viacero, naj bola medela
https://www.modrykonik.sk/market/potreby-pre-do...
medela ❤
Medela harmony - manualna. Za mna super
Odporucam žiadnu odsavačku nekupovat. Radsej este pred porodom kontaktujte laktacnu poradkynu z Mamily a dohodnite sa aby po porode ASAP sa stretli, idealne uz v porodnici. Odsavačky nič neriešia vacsinou ak je problem este to zhoršuju. Odsavackou nikdy nevyprazdnite prsnik tak ako ked saje dieta a potom sa upchavaju mliekovody a urobi sa zapal. Ja som dojčila prvu dceru 4 roky a nikdy som odsavačku nepotrebovala. Pri druhej dcere som odsavacku par krat pouzila a teda nebolo to dobre…Zistila som že to nie je dobre a čo to robi.
Treba mať nejakú vybratú, aby sa dala hneď kúpiť, keď nepôjde hneď dojčenie v pôrodnici, manžel kúpi, vysterilizuje a donesie. Ťažko dopredu povedať ako sa laktacia rozbehne. Ja by som sa bez odsávačky nezaobišla, mala som elektrické medela swing a Beurer dvojfázovu.
Ak manualnu tak avent je super. Elektricku bud avent alebo medela.