Dobrý deň žienky, potrebujem sa poradiť. Mám doma o pár dní ročnú dcérku, ktora 24.12 začala horuckovat, nič iné, len horúčku, boli sme aj na pohotovosti a ide o nejake vírusové ochorenie. Problém je však v tom, že mi odmieta prsník, doposiaľ nemala problém, mala mliečko rada. no 24,12 mi pila len dvakrát a poslednýkrát o 17 a odvtedy ju neviem prinútiť niečo vypiť, dávame jej aj čaj do fľaše, s tým nemá problém, to už vedela skôr piť, aj išlo to nejako súbežne, aj mlieko, aj čajík/voda vo fľaši, no teraz už len fľaša. Či má robiť? Mám ju naďalej skúšať prikladať, čo by ju motivovalo pridať sa a piť? Ďakujem za všetky rady..už som zúfalá, že sa mi mliečko zastaví...začala som aj odsavat, ale odsajem veľmi máličko..dakujem
@anja16 pekny den, chcem sa opytat ako ste problem s kojenim nakoniec vyrieisli? Mame prewne tu istu situaciu, rocny syn ochorel a nechce sa kojit prikrmy papa pekne aj vodu z flasky. Vdaka za odpoved 🙂
@anja16 nestresuj, buď rada že sa odstavila prirodzene....počas choroby sú dôležité tekutiny, takže buď rada že pije čaj.....v roku už MM nepotrebuje, všetko dostáva zo stravy....a je normálne že v čase choroby neje- nechutí jej, dôležité je pitie.....