Odmietanie prsníka polročnou dcérkou

janap358
4. máj 2017

Ahojte baby. Posledne dní mi malá odmieta prsník. Mame pol roka. Prikrmy už pspa ale len raz do dňa a nedavam jej vela. Cele dní je taka umrncama, papat nechce. Neviem čím to môže byť.aj sa mi zdá,že mám menej mlieka.neviem čo mám robiť. Poraďte.

skriatok26
4. máj 2017

@janap358 skus prikladat ked zaspava alebo spi... mne vtedy syn pil, inak tiez nechcel.

17juraj17
4. máj 2017

@janap358 U nas sa takto deti odstavili. Menej mlieka, viac sme dokrmovali ( tak hladne ho nenechas ) a sup uz bolo dokojene. Ono ten dokrm zasyti viac a asi je aj chutnejsi.

janap358
autor
4. máj 2017

Ale ona sama od seba nezaspi. Zaspi s cumlom ale ten jej nedavame.

janap358
autor
4. máj 2017

17juraj17 ale ona ten prikrm nepapa kazdy den a papa ho len trochu

skriatok26
4. máj 2017

@janap358 nerozumiem, zaspi s cumlom ci jej ho nedavate? No ale ved je jedno ako zaspava... ked uz zacina spat alebo spi treba ponuknut prsnik.. nas vtedy jedine chytil aj sa riadne napil...

nicollette332
4. máj 2017

Asi bude na case ju pomaly zacat odstavovat. Niektore deti s tym zacnu aj trocha skor ale tak chyba to nie je. Pozdava sa mi ten napad s tym zaspavanim. Vtedy, ked bude uz unavena si ani neuvedomi, z coho jej vlastne davas pit a mohlo by to celkom dobre zafungovat

meusicka
4. máj 2017

@janap358 ahoj, ja som tak mala. mala nechcela uz papat, aj som videla, ze mam mlieka menej, tak som to prestala silit, presli na prikrmy a bolo. onedlho som dostala aj 1.ms po porode a mlieko bolo hned na to celkom fuc. pri dvojickach som vydrzala len o 2 mesiace dlhsie, potom tiez nabehol cyklus a mlieko sa stratilo. mohla som sa aj na hlavu postavit. netreba to silit. ked nebudes malu kojit 2 roky, od toho este nebudes zla matka. daj jej papat ine a hotovo.

sonulka8
4. máj 2017

Aj mne toto robila moja..zrejme pre zubky odmieta,kojila som hlavne v noci kedze cez den par krat potiahla a zacala plakat..zo spanku papala viac..trvalo to par dni a potom to preslo.no v 10m mi uz nechcela prsnik vobec :pensive