Odmietanie prsnika

lillian13
7. jan 2018

Ahojte, prosim o radu, ale len mamicky, ktore si tym presli. Kojim nasu dcerku na poziadanie uz asi tyzden strajkuje t.j. pri niektorom kojeni odmietne prsniky. Dam jej vtedy UM (ten jej plac neznesiem). Co mam vtedy spravit s mliekom v prsnikoch? Staci odstriekat rucne? Po UM vydrzi dlhsie najedena ako po mojom mlieku. Mam si odstriekavat v tych intervaloch akoby papapala? Nechcem dostat nejaky zapal. Dakujem.

veronika33
7. jan 2018

Neskúšala si jej dávať odstriekané mlieko? Mlieko si treba odstriekať, lebo môžeš oň prísť, ale môžeš ho zamraziť.

maggiba
7. jan 2018

Ak chceš dojcit, skus si troska postudovat, ako sa postupuje pri strajku. Ooo ano, presla som si tym, ale UM, flasu a cumel moj syn nevidel.
Lebo s flasou si v takom bludnom kruhu.
Ak nechces, odstriekaj len do uvoľnenia, alebo viac, akokolvek chces. Mlieko daj vypit cez flasu, ci zmraz. Pouzijes do kasi neskor, ci do kupela.
A ano, po UM deti dlhsie spia (niektore), kedze je tazsie na travenie. V tom nie je ziadna veda. Ved si staci pozriet zlozenie. Materske sa lahsie travi, preto aj robit 3hod.intervaly medzi kojeniami je pri väčšine deti, malych bábätiek len utopia.

lauraaaaaa
8. jan 2018

A môj odmieta, a to hlavne pravý prsník. Asi sa s ním pohádal.... 😁. Ľavý je pohoda. A po odsaní mlieka do fľaše neje. z fľaše nejedol a ani neje, hra sa ako z dudlom. Takže vylievam. Možno skúsim striekacnu lebo aj vodu tak pijeme, po lyzickach.

lauraaaaaa
8. jan 2018

A môj odmieta, a to hlavne pravý prsník. Asi sa s ním pohádal.... 😁. Ľavý je pohoda. A po odsaní mlieka do fľaše neje. z fľaše nejedol a ani neje, hra sa ako z dudlom. Takže vylievam. Možno skúsim striekacnu lebo aj vodu tak pijeme, po lyzickach.

lauraaaaaa
8. jan 2018

lillian13
autor
8. jan 2018

@lauraaaaaa no moja na striedacku...😁napr. Na zaciatku kojenia zaciname lavym - od neho sa odtrha, tak jej dam pravy - spusti sa jej mlieko-napije sa a potom jej ponuknem lavy a z neho si da.nechapem co sa tym detickam v hlavicke odohrava 😊

shee11
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lillian13
autor
8. jan 2018

@shee11 dojcim hned po prebudeni..a isto je to tym tokom..na senovku a benedikt som citala nazor odbornika pediatra a ten ich neodporuca..

shee11
8. jan 2018

@lillian13 ja som tak užívala a pomohlo mi to, kým som malú výlučne dojčila. prestala som nedávno ked mala už skoro 6 mes. S mliekom je to teraz už lepšie, napije sa aspon v noci, dva krát za deň a vecer dám um. Existuje aj iný prípravok na podporu tvorby, volá sa Moringa. Ja osobne nemám s ňou skúsenosť, ale poznám dve mamičky, ktoré si to chvália. O čajoch hovoria, že sú slabé, nemajú efekt. Moja osobná skúsenosť je aj psychická pohoda. Prvých 6 mes. sme sa dosť trápili s dojčením, až do bodu, ked som si povedala, že kašlem na to, nakúpila som um, flaše cumle a začala som to malej dávať dva krát za deň. A ked som sa "oslobodila" od toho, že "musím dojčiť", zrazu bolo mlieka habadej :D Syna som dojčila 2,5 roka, tak som to veľmi chcela aj u dcérky, lenže ona je velmi slabý jedák a išlo to ťažko. Dúfam, že sa to aj u vás spraví čím skôr.

lillian13
autor
8. jan 2018

@shee11 ja som si dne povedala to iste - bud to pojde alebo nie a som kludnejsia..mala ma 5 mesiacov.dakujem za radu😉

shee11
8. jan 2018

@lillian13 presnee 😉 ak má 5 mes., to už pomaličky začnete prikrmovať a verím, že sa to utrasie. U nás už je jedenie celkom v pohode, ale zasa je na prd spanie 😂

lillian13
autor
9. jan 2018

@shee11 nechce Ti spinkavat?