Odmietanie jedného prsníka

domin9
23. apr 2016

Ahojte, môj 3mes.syn začal odmietat lavy prsnik. Ked ho idem k nemu prilozit,strasne place,akoby sme ho tyrali. Ale na pravý sa prisaje hned. Lavy sa mi začal dost plnit,ked sa tam nechce prisat,mlieko mi až vyteka. Je to asi 2 dni,co to robí. Čím to bude? :/

siska53
23. apr 2016

@domin9 bud mu nevyhovuje tok mlieka (prilis silny ci slaby pre neho).
Moja mi tiez tak jeden prsnik odmietala,lebo z neho slabsie tieklo. Tak aby som o mlieko v nom uplne neprisla,tak som si odsavala alebo jej ho davala spiacej (kedze sa mi velmi nebudila a slabsie priberala,tak som ju aj spiacu dojcila), vtedy z neho tahala. Casom sa to upravilo a okolo 5.m.uz tahala z oboch.
A paradoxne lepsie som z toho pre nu horsieho odsala odsavackou ako z toho dobreho,ked som potrebovala narobit zasoby mlieka kvoli mojej operacii.

siska53
23. apr 2016

@domin9 niekedy aj ked ho mas moc plny tak im to dobre nejde,skus si predtym trochu mlieka odstriekat,az potom dat.
Este doplnim,kedze ja som mala slabsi tok v tom horsom tak som si nejak podvedome vzdy ten prsnik masirovala a jemne stlacala,aby som napomahala toku mlieka -to som nejak automaticky robila zo zaciatku pri oboch detoch,neskor uz len pri tom horsom prse.

aislinn785
27. apr 2016

Baby, viete mi poradiť? Babatko /15dni/ plne kojene zacalo zrazu odmietat lavy prsnik. Sem tam sa prisaje, ale obvykle ho pusta. Ked ho dam na pravy prsnik, bez problemov pije a je spokojne. Na lavom prsniku zacne cucat, zastavi sa akoby premyslalo, troska potiahne ale potom bradavku vypusti. Mlieko by v prsniku malo byt, kedze si ho potom odstriekam rucne aby sa mi tam mliecko tvorilo i nadalej. Neviem, ci mu nevyhovuje prsnik ako taky, alebo ci mu mlieko prirychlo v tom prsniku tecie...kazdopadne strasne nerada by som v takomto zaciatku skoncila s kojenim iba z jedneho prsniku.

Viete mi poradit, v com by mohol byt problem? Kojim vo futbalovej polohe kedze sa este len obaja ucime a tato nam vyhovuje najviac.