Odgrcnutie bábätka

moly09
20. okt 2021

Viete mi poradiť ako mám nechať babetko odgrcnut on si totižto skoro vôbec neodgrcne môžem snim robiť hocičo 😞som s toho zúfalá už ... skúšam si ho dávať aj na seba a nič

karhu
20. okt 2021

a to sa musi?😀 nas negrgal vobec a je tu

simca06022011
20. okt 2021

Odgrgnut... Ved ked nepotrebuje, tak nepotrebuje... Je nejaké nekludne, nervózne, placlive? Ze by bruško trápilo? Ak nie, tak podla mna to nie je nutnosť. Ja som si malu "prelozila cez rameno" klasicky ako urcite vsade ukazujú.

michaela789
20. okt 2021

@moly09 myslíš odGRGnutie alebo doslova odGRCnutie že sa mu mlieko vráti zo žalúdka?

pininka1
20. okt 2021

Ak ho neboli brusko, nemusi. Ak ma s tym problem,.mne to mama tak uzakala ze dat si ho akoby cez rameno, proste vyssie drzat, aby brusko bolo hore na ramene, samozrejme druhou rukou podporit hlavicku a vzdy si odgrcli..

jankalukasova
20. okt 2021

Odgrgnúť alebo odgrcnúť?

moly09
autor
20. okt 2021

@pininka1 ahoj to skúšam a nič 😞a boli ho bruško potom

julie19
20. okt 2021

Ahoj, nám pomáhalo zo začiatku do umretia hladkať chrbátik alebo poklepkavat po ritke keď sme mali malú na pleci 🤷‍♀️ Al aj tak si nie vždy grgla... keď bude väčší bude to lepšie, akonáhle vedela mala sedieť tak už grgala sama ako chlap v krčme 😅

amelie2017
20. okt 2021

Ak ho boli brusko, nos ho na tigrika a davaj castejsie na brusko.

pininka1
20. okt 2021

@moly09 presne ako radia, treba vela davat na brusko,aj ked sa zlosti.

surama
20. okt 2021

Ahoj, moj zacal grgat az ked zacal poriadne papat. Ked sa dosyta napapa,tak krasne grgne. Dviham ho bez perinky na seba klasicky ako sa deti drzia, ze mu drzim hlavicku a dole ako ma zadok, tak oproti mne, ale musi byt vystrety pekne. Ked je unaveny a oprie si o mna hlavicku, tak negrgne.

janinah
20. okt 2021

treba vydržať,niekedy som ho držala aj 20 minut a ten odgrg bol ako od starého deda,lenže potom sa babetku uľaví,inak by ten pohltaný vzduch sa musel vonku dostať cez črevá a toto je tá bolestivá kolika