môj 2 mesačný syn začal asi 3 dni pri dojčení hrozne vyvádzať,
začne jesť po chvíli spustí obrovský rev, tak ho musím utíšíť, potom znova je a zas obrovský rev a stále dookola...... takto to niekedy trvá aj hodinu
vždy to robil keď si chcel odgrgnúť, ale teraz aj keď si odgrgne reve stále...
ja neviem čo mám robiť, hrozne ma to trápi že neviemčo mu je a neviem ako mu mám pomôcť
najdivnejšie na tom je, že to robí vždy len doobeda, ráno, poobede, večer aj v noci papá pekne bez kriku, tak ja fakt neviem čím to môže byť
skúšala som mu dať jesť aj skôr aj neskôr aj v inej miestnosti aj v inej polohe ale nič nezaberá....
@betka011 my sme to mali v tomto obdobi podobne, par dni to trvalo a potom prestalo same. pripisala som to potom takemu mensiemu strajku/vyvojovi stav/rastovy spurt. Najkludnejsie potom pil v noci v polospanku. vtedy to nerobil. ale cez den skoro kazde kojenie. Ak to bude trvat dlhsie, tak kludne skontaktuj laktacnu poradkynu. nam to preslo asi po 1 tyzdni...
ja neviem ale keby to bol reflux tak to asi robí pri každom kojení , nie 😖
@betka011 ja si tiež myslím že keby to bol reflux tak to robí stále, mne toto robil vždy pri papaní cez deň, mával koliky, takže preto, lebo ked začal jesť rýchlo riadne hltal tak ho začalo brucho hned bolieť,.. ale vravím mne to robil stále, alebo možno tvoj máva koliky len ráno..my sme šli rnormálne k doktorke s týmto a ona nás poslala na sono bruška a tam nám zistili že má koliky..dúfam že vám to rýchlo prejde držím palce
Skus napisat na http://www.mamila.sk/objects/forum/add_post_web... ,,,odpoved je vzdy na druhy den ,,mne velmi pomohli...Podla mna to suvisi s tokom mlieka, bud ho ma silnejsi ako je zvyknuty alebo slabsi...My sme to mali tiez,, mne sa znizila tvorba mlieka a malej sa spustalo neskor a tiez mi na prsniku plakala ale nejak sa to potom samo upravilo
no tak u nas to takto zacalo v tom 2mesiaci...hnev,plac,potom sa pridalo buchanie ruckami,kopanie...bolo stale tazsie nakojit moju malu.Ale to som este nevedela co sa z toho vykluje.Slo to takto dalej,ak kym nechcela dcera jest ked som ju mala na rukach,tak som skusala po leziacky az kym sme sa nedostali do toho ze nechcela jest vôbec.Iba v polospanku,vzdy som ju musela aist uspat(aj ked to bolo mnohokrát narocne kedze bola hladna ale cicku nevzala aj 7-8hodin)nechcela ani flasu,ai um.mlieko,ani moje cez flasu...noooo psychooooo,dokrmovala som ju cez striekacku od sirupu,jedla mi horko tazko 3x do dna a to mala3 mesiace....radila by som ti kontaktovat laktacnu poradkynu aby si sa nedostala k tomu co ja.Ja som nevedala o co sa jedna a takto sme aj skoncili...
@betka011 mne sa presne toto stalo. O niekoľko dni som dostala ms ☹ maly sa v priebehu 4 dni odstavil úplne....
no pekne tak normalne začínam mat strach, teraz som ho práve 2 hodiny uspávala - na prsníku inak nezaspí - to by cucal stále... 🙂
nechápem prečo to robí len pri tom jednom kojení doobeda, normálne mám strach zo zajtrajška,čo ma zas čaká
sem tam sa pohnevá aj cez deň - ale ked ho dám odgrgnúť tak potom papá pekne dalej
je pravda že začínam mať bolesti ak pred ms , tak to dúfam nie, už len to by mi chýbalo
aj u nás to tak bolo. a našťastie prešlo, hlavne ked sa začal tak jedovať tak som ho odtiahla a priložila som ho až ked sa ukludnil, pripadne odgrgol. Tiež je oomnoho kľudnejší odkedy dávam espumisan, vraj to robili aj plyny a laktačná mi poradila sledovať prisatie, spodnú peru mal malo "vyvratenu" lepšie povedane nemal ju skoro vôbec.
nemoze mat reflux ze ho pali zaha z kyseliny? nevyznam sa to je len moj tip.