Ahojte maminky, mam 10 mesacneho synceka.Kojila som do 4 mesiacov , nalolko mi mliecla stale ubudalo a uz mi neslo ani odsat ( max 10ml) a maly mi stale plakal na prsniku.Odvtedy mi stale tecie nieco z oboch prsnikov.Stale mi to tecie a dnes som si stlacila prsnik a zacalo mi tiect nieco biele, neviem ci to je mlieko alebo to mi konci absolutne netusim.Odsavala som si a tecie mi nieco ako sliz a teraz po odsati mam pocit akoby sa mi naplnali prsniky.Maleho nosim v manduke neviem ci to bolo tym ...viete mi nejako poradit? ...este k tomu kojeniu ked v 4 mesiacoch , naozaj som sa.snazila pila som caje, robila som si polievky a brala aj tabletky na to uz presne neviem ako sa to volalo....prosim poradte mi co s tym
@michaelaaa37 ja ked som prestala kojit peveho syna tak som este dlho mala mledzivo. Skusila ho znovu dat prisat v 10 mesiacoch ale uz nechcel. Ak ho chces znovu dojcit tak ho skus prilozit je dost pravdepodovne ze sa ti mliecko moze znovu zacat robit, ale ak nie tak zbytocne prsia nedrazdi.