Nútené odstavenie a odmietanie fľašky viac dní po sebe

limenka
4. feb 2016

Ahojte asi ako kazda maminka prisla po radu lebo az placem ze nedokazem dat malej jest. Problem je v tom ze tak mam dokusane obe bradavky ze nedokazem jej dat ani jest aj ked ze uz sa nedokazem pozerat placem ja ako to straaaasne boli lebo aj tak kuse a ja sa ani nepohynam radcej. A co aj ked som si odsala videla som ze sa mi aj krv spusta takze odsavanie islo bokom myslim vacsi podtlak ako mala robi. Manzel ma poslal dr a povedala ze ked chcem aby som mala ok prsia mala musi byt na flaske a dalsi problem. Mame doma asi vsetky flase pohariky cumle a uplne nic aj moje mliemo sme jej tam davali aj UM vsetko zbytocne. Len ked som jej prso strcila bolo dobre ale mna bolelo a to nekomentujem. Muz ju krmil a uplne nahaku. A lyzicku sme skusali amok este len pri usta dam. Babi co mam robit ma 4zuby a strasne kuse a nic nestrpi pri puse ani pediatricka uz nevie co robit lebo vsetko sme skusali postupne a nic. Dr sa nam pohrozila ak mala nebude prospiavat pojde do nemocnice mam velky strach. Ako a co mam robit

galixx
4. feb 2016

Skusila si kontaktovat laktacnu poradkynu? Mozno by ti vedela pomoct, napravit prisatie plus masticka na bradavky aby to tak nebolelo a rychlo zahojilo. Pripadne zvysit tvorbu mlieka, mozno kuse kvoli znizenemu toku

siska53
4. feb 2016

@limenka no urcite by som to neriesila hned odstavenim. Treba vyriesit tie bradavky a na pomoc zavolat laktacnu poradkynu. Mala je podla vsetkeho zle.prisata, treba vyriesit aj to,cize zahojenie bradaviek,spravne prisatie,zvysenie tvorby mlieka (castym.prikladanim,dostatocnym mnozstvom tekutin..).

cecil36
4. feb 2016

@limenka ako stare mas dieta?

luba41
4. feb 2016

prvá pomoc https://www.modrykonik.sk/group/4722/ , zavolať laktačnú poradkynu, strach, emocie bokom a napísať trocha presnejšie.. vek, ako jedáva, čo jedáva, ak má zuby už bude asi staršia, nepriberá, nechce jesť príkrmy? a pod..

sardinka335
4. feb 2016

@limenka vidím ze si z toho dost psychicky rozhádzaná....dieťa čo ma 4 zuby sa uz kojit zásadne nepotrebuje, bezne by mala jest prikrm či? zeleninky, ovocie, kaše...chce to čas...a ponukať - flašu, lyzicu...Rozumiem čo citiš a ako sa citiš ja som mala tiež take bolesti, akoby ma rezali ziletkou.

limenka
autor
17. feb 2016

Ahojte
no dlksie som tu nebola ale klop klop. Chvala Bohu sa pekne pricuva aj ked nie vzdy dobre ale da sa. A chudak manzel naucil ajna flasku inak neviem aj sme sa rozjedli. Ide to pomaly ale lameme tu nevolu k novym veciam. Tak dufam ze to bude ok a zase nebudem stresovat lebo ten monent strasny sok.